2777
2789
عنوان

دوستان متاهل یه لحظه میاین

985 بازدید | 55 پست

اگه همسر شما با دختر مجرد شرکتی تلفنی به شماره شخصی و حضوری ان هی پیام و دیدار داشته باشه در صورتی که بارها بهش تذکر داده باشی که کارهای شرکت را با بقیه همکاران آن خانم انجام بده چه حسی میگیرید

راستش بدبین نیستم اما بارها از زبون همسر شنیدم که دختر خوشگلی است و یه بار که از آن شرکت رفته بود و مجددا برگشته بود داشت به دوستش میگفت تو چرا خبر داشتی آن برگشته بمن نگفتی

ازهمسرت بایدترسید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همه همکارای شوهرم دخترن محیط زنونه ایه🤣

به نظرم نباید بیشتر نشون بدی که حساس شه فکر کنه دختره چه چیز خاصیه که زنم انقد حساسه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛