2777
2789
عنوان

چطوری میتونم تاپیکمو حذف کنم

82 بازدید | 11 پست

مگه نباید به ooyar_1 پیام بدیم؟ 

میخوام لینکو بفرستم نمیشه 

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

Ooyar دیگه نی نی یار نیس

باید بفرستی خصوصی @niniyar‍ امضاشو بخون

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه دونه تاپیک بیشتر ندارم میخوام حذف کنم اون روز یه خانومی چون نظرش با من یکی نبود اومده بهم میگه حتما آدم کثیفی هستی که توی سینهات کیست و تومور داری

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

Ooyar دیگه نی نی یار نیسباید بفرستی خصوصی @niniyar‍ امضاشو بخون

الان دیگه دیره اره؟ شنبه باید بفرستم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

منم یه دونه تاپیک بیشتر ندارم میخوام حذف کنم اون روز یه خانومی چون نظرش با من یکی نبود اومده بهم میگ ...

خدااای من چقد کسی میتونه بد ذات باشه فراموشش کن برای سلامتیت حمد خوندم

خدااای من چقد کسی میتونه بد ذات باشه فراموشش کن برای سلامتیت حمد خوندم

قربونت برم عزیزم محبت داری خدا بهت سلامتی بده

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید