2777
2789
عنوان

چرا اینقد عقد ها طولانی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 69 پست

ما سال نود و هشت عقد کردیم خانوادها گفتن دوسال عقد که عروسی بگیریم و جهاز بدیم بماند که چی به سر منو شوهرم آوردن آخرم بعد دوسال ونیم بدون عروسی و جهاز زندگی شروع کردیم اگه به حرف خانوادها بود مخصوصا خانواده من که هنوزم عقد بودم باز خانواده شوهرم یه فشاری میاوردن زودتر بریم بماند که چهار سال مامانم حرف بارم می‌کنه عروسی نداشتم ولی بهترین تصمیم بود برامون الآنم منو شوهرم میگیم اگه برگردیم به اون موقع عقد و عروسی باهم میگیریم دوسال عمرمون تلف نمی‌کنیم و زندگی عقب نمیندازیم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرج خانوادشو میده باباش مریضه پولی براش نمیمونه

خدا کمکتون کنه

پدرمادرش خونه دارن؟

یه جوری میتونستین سزمایه ای چیزی بفروشین خونه رهن کنین خوب میشد ک اجاره ندین

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

وقتی خانواده پشتمون نیستن و خودمون باید 24ی درحال جون کندن باشیم تا بریم سر خونه زنذگیمون به نظرت چه ...

من نظرم اینه با وام ازدواج یه خونه نقلی رهن کنین

وسایلم قسطی بخرین

از خیلی چیزا میشه کوتاه اومد

من الان به جرات میتونم بگم نصف جهیزیه ام اضافه است

من ک شوهرم فقط کارداره یکساله عقدم داره پول جمع میکنه جلو بیفتیم با دست هالی خودم نمیندازم تو زندگی ...

وام ازدواجو چیکار کردین؟

وام های دیگه هم میتونین بگیرین

با این اوضاع تورم بهترین کار قسط دادنه

خانوادت چرا جهیزیه ندادن؟

سر لجبازی و دعوا با شوهرم و خانوادش من مجردی کار میکردم پولم میدادم خانوادم قرار بود که موقع جهاز خریدن پس بدن یعنی جای پول جهاز بخرن خودمم کمکشون کنم بعد که عقد کردم وام ازدواج من ضامن نداشتم عمه شوهرم ضامنم شد خودم شوهرم تصمیم گرفتیم این پول بذاریم پول پیش به خانوادم بر خورد که باید وام میدادن ما جهاز میخریدیم بعدم خالم فوت کرد مامانم بخاطر خواهرزادهاش میخواست بره شهرستان زندگی کنه شوهر منم می‌گفت تو زن عقدی منی نباید بری بیا بریم سر زندگیمون مادرشوهرمم وقتی فهمید زنگ زد به مامانم که جهاز آماده کنین اینا برن سرزندگیشون مامان منم باهاش دعوا افتاد که من یه هفتست خواهرم فوت شده سازو دهل بگیرم برم خرید جهاز خلاصه سر اینا و یه سری حرف دیگه لج کردن هیچی ندادن خانواده شوهرمم عروسی نگرفتن فقط سه تا کالایی که به عهدشون بود خریدن 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من نظرم اینه با وام ازدواج یه خونه نقلی رهن کنینوسایلم قسطی بخریناز خیلی چیزا میشه کوتاه اومدمن الان ...

دختر با کدوم وام ازدواج؟ 

ما گرفتیم 400 تومن بود که گذاشتیم تو کار همسرم 

وسایلمونم کم کم داریم میگیریم اونم همش با جیب خودمون 

شوهرم دوشیفت کار میکنه تو شبانه روز فقط 3 ساعت میخوابه زیر چشاش کلاً گود افتاده و سیاه شده 

دیگه قراره برج یک تا دو مراسممونو بگیریم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

وام ازدواجو چیکار کردین؟وام های دیگه هم میتونین بگیرینبا این اوضاع تورم بهترین کار قسط دادنه

وام ازدواجو داریم ولی پول پیش چی؟

شوهرم باید توانش برسه هم قسط بده هم خرج خونه هم کرایه خونه

وام ازدواجو داریم ولی پول پیش چی؟شوهرم باید توانش برسه هم قسط بده هم خرج خونه هم کرایه خونه

چند ساله عقدین شما؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ما سال نود و هشت عقد کردیم خانوادها گفتن دوسال عقد که عروسی بگیریم و جهاز بدیم بماند که چی به سر منو ...

آره واقعا دوران عقد دوران بلاتکلیفیه