2777
2789

همش تاپیک جنگ جنگ

مگه قراره باز جنگ شه؟ خبری هست؟ خبر جدیدی اومده و ما نمیدونیم؟ خبرارو دنبال نمیکنم خواهشا خودتون بگید خیلی حالم بد شد

والا من دنبال میکنم فقط تو نی نی سایت جنگه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا با ماست 

بالا بشه 

پایین بشه 

این وری 

اون وری 

هر چی بشه .

خدا با اسلام هست .

میخوان نور خدا خاموش کنند

کور خواندند .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خدا با ماست بالا بشه پایین بشه این وری اون وری هر چی بشه .خدا با اسلام هست .میخوان نور خدا خاموش کنن ...

عزیزممم خیلییی نگران شدم خبر جدیدی از اسراییل هست؟ قراره بزنه؟

🤣🤣🤣بدون خبر جدیدی هست؟ قراره بشه؟

نه والا فقط اذربایجان جدیدا زر میزنه

اونم زر میزنه چیز خاس نیست

اسقاطیلم ک باز چیز خاسی نیست دنبال توافقن

همه چیز امن و امان

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خدا با ماست بالا بشه پایین بشه این وری اون وری هر چی بشه .خدا با اسلام هست .میخوان نور خدا خاموش کنن ...

ببخشید عزیزم ولی با همین حرفا اومدیم جلود که شد نتیجه ش این همه سختی و انزوا