2777
2789

ولی قرص تریاک استفاده میکنه و چون این قرص اشتهارو کم میکنه همزمان قرص اشتها اور هم استفاده میکنه اصلا اصلا هم زیر بار نمیره که قرص میخوره تو وسایلش ی دونه قرص سفید مث عدس دیدم که زدم نت گفتن قرص تریاکه تقریبا 40تا میشد 

تو خونه دوتا دختر مجرد و ی نونهال داره پدرم هم چوپان هستش کلا چرت میزنه هزیون میگه و حتی در حال خوردن غذا هم خوابه من خودمم خونه خودم هستم چیکار کنم بنظرتون چجوری ترکش بدم وزنش شده 100کیلو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم قرص اشتها آور میخوره تا چاق بمونه نفهمید معتاده

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

وقتی خودشون انکار میکنن پس کاری از دست شما بر نمیاد

اخه چیکار کنم سه تا بچه بجز من تو خونه داره من اولی بودم عروسی و عقد زایمانم چرت میزد هزیون میگفت ابرو واسم نموند وای بحال اونای دیگه

اخه چیکار کنم سه تا بچه بجز من تو خونه داره من اولی بودم عروسی و عقد زایمانم چرت میزد هزیون میگفت اب ...

خدا خودش کمک کنه بیشتر از بقیه خودش اذیت میشه پس معلومه چندین ساله ولی شما تازه متوجه شدید 

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️