2777
2789

من باشم خودمو درگیر نمی کنم. با همون شماره شوهرم که اون پیام داده از طرف شوهرم پیام میدم میگم من زنمو عاشقانه دوست دارم و حاضر نیستم با ی آدم هرزه و پاپتی بهش خیانت کنم و متاسفم برای اون آقایی که با همچین موجودی زندگی میکنه. یکبار دیگه اثری ازت تو زندگیم ببینم آبرو نداشتتو علنا میبرم. اسکرین دارم از پیامات دیگه از این غلطا نکن.

بعدم بلاک 

تمااام.

اگه شوهرم به حرفم گوش کنه میگم بزنه تو پرش و بلاکاما اگه شوهره خودشم بدش نمیاد آبروریزی میکنم

اصلا بعدش جوابشو نداده، کلا آدم این کارا نیست چه برسه زن متاهل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐ببخشید فامیلتونهمن باشن م جر میدم

نه عزیزم، نسبت نداریم ، چند وقت شهر ما بودن بواسطه کار همسرش با همسر من آشنا شد و من دلم سوخت گفتم اینجا غریبه، یکی دوبار دعوتش کردم خونمون.

خب بکشه😕باهمین ترسا هرزه ها هر غلطی میکنن.دونفر رو بکشن بقیه حساب کار دستشون میاد

آخه همین داستانش اومده که چن نفر زنو سر خیانت کشتن شوهراشون ولی خب بازم ..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یه شهر دیگه هستند. اگه به شوهرش بگم که مطمینم طلاقش میده نمیخوام بچه هاش بی مادر بشن.

زنگ بزن بهش بفهمه ک شوهرت اهل این کثافت کاریا نیس و ازت مخفی نکرده.و اینکه اون چت و شات از شمارشو همیشه تو گوشیت مخفیانه نگه دار 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

شوهرش همینجوری شکاکه، نشونش بدم که طلاقش میده، بچه کوچک داره دلم نمیاد.

شوهرش میدونه زنش چیه که بهش مشکوکه دیگه.

اولا دلت برای هیچکس نسوزه.

من ۸ساله تاوان مهربون بودنم و دلسوزوندن واسه یه ج نده رو دارم پس میدم.

هی لطف کردم باز ادامه داذ.

هیچوقت تاوان نداد.

ابدا دلت نسوزه.

ازش باج بگیر بدونه مفتکی نمیتونه ازین گوها خلاص شه.

تکرار بکنه آبرو براش نزار

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
آخه همین داستانش اومده که چن نفر زنو سر خیانت کشتن شوهراشون ولی خب بازم ..

والا طرف ما زن خیانت کنه حلوا حلواش میکنن میزارن رو سرشون که حتما جواهریع چیزیع که همه دنبالشن😕

مرگ هر کی  قبلا نوشته شده.

اگه قراره بدست شوهرش  بمیره.میمیره.

عذاب وجدان هیشکی نداشته باشه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
شوهرش میدونه زنش چیه که بهش مشکوکه دیگه.اولا دلت برای هیچکس نسوزه.من ۸ساله تاوان مهربون بودنم و دلسو ...

درست میگی، همسرم هی میگفت ولش کن بابا، من میگفتم گناه داره، تنهاست، غریبه...واقعا چجوری میتونن اینا؟! 

اصلا بیخیال نشو 

زنگ بزن به شوهرش و خانواده شوهرش یا به هر کسی ک فک میکنی مهم تره مثل پدر برادر 

زنگ بزن حسابی ابروش رو ببر 

چه غلطایی میکنن مردم یعنی چی کل جامعه رو به گند کشیدن دیگه همین یه قلمو کم داشتیم

زندگیتو آسون بدست نیوردی ک به همین راحتی از دست بدی

اگه ابروش رو نبری از راه دیگه ای وارد میشه شک نکن و زندگیت به فنا میره این زنای فاحشه رو اصلاااا دست کم نگیر خود شیطانن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
اصلا بعدش جوابشو نداده، کلا آدم این کارا نیست چه برسه زن متاهل...

بازم‌تو بترس عزیزم . شک نکنا ولی حواستو جمع کن خودت رو هم خیلی حساس نشون نده ولی حساس باش در واقع .ب شوهرت بگوبلاکش کنه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

اتفاقا باید از هنین زن های سطح پایین تر و بدبخت ترسید با ننه من غریبم بازی حس حمایت مردای دیگه را بر میانگیزن و زندگی را خراب میکنن. 

سعی کن خیلی نامحسوس بدون سوگیری منفی به شوهرت برسونی که خوشبختی داره و یا اگه بدبخته تقصير خودشه.