2777
2789

تاپیک قبلم توضیح دادم

بهش جواب رد دادم گفت که هزینه کردم

بچه های نی نی سایت  گفتن بگو فاکتور بده و بعد حساب کنم 

گفته بود بهتره حساب بشه تا مدیونی پیش نیاد !!!

گفتم باشه فاکتور بده 

میگه فاکتور از کجا بیارم …

بهش بگم؟؟  : نمیشه که ، فاکتور نباشه کم و زیاد میشه به قول خودت مدیونی پیش میاد !

یا شماره کارت بگیرم یه تومن بزنم بهش ؟؟

خیلی آدم بیخودیه 

تو شخصیت من نیست بحث کنم باهاش 

ولی دوست ندارم فکر کنه هرکاری خواست میتونه بکنه ..

بهم میگه من آشنایی های قبلی هم همینطور شد روالش همینه 😑😑😑  

بگو فاکتور بنویس،بده .

باز شخصیتش بره زیر سوال

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو صوتحساب بانکی بده اون ساعت و اونروز😂

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

همون نمیشه ک رو بگو بنظرم😂

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

چقدر ساده ای میخاد تیغت بزنه،

پس میخاست توی بیابون باهات اشنا بشه؟؟

وظیفش بوده،

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍