پیاز و گوشت لوبیا و سبزی باهم بریز داخل قابلمه سرخشون کن نمک و فلفل زردچوبه هم بزن بهش اب بریز داخلش
زیرش زیاد کن تا اب جوش بزاد
بعد بزار رو حالتملایم تا گوشت بپزه سر بزن که ابش قبل اینکه گوشت بپزه تموم نشه
بعد لیمو عمانی بریز توش قبلش لیمو عمانی سوراخ کن بتداز تو ابجوش تو ی ظرف دیگه تا تلخیش بره
آب که تموم شد پخته اصلا قرمه سبزی نباید اب داشته باشه
سبزیتم حسابی سرخش کن نسوزونی ها سرخ کن چون خوشمرگی قرمه به سبزیشه
یادت نره ادوبه هاش اخر دست چککن