2777
2789
عنوان

چطور قرمه سبزی درست کنم

73 بازدید | 13 پست

میشه صفر تا صدش بهم بگید خودم زیاد خوب نمیپزم اینترنت هم که میزنم خیلی دنگ و فنگ داره هی میگه اینو جدا بپز اونو جدا بپز ، لطفا یه مدلی که تو خونتون می‌پذیرد بهم آموزش بدید مرسی

لوبیارو جدا بپز

گوشت رو هم باپیاز سرخ کن بعد خوب بزار بپزه

خوشمزگی قرمه به سبزیی هست که خوب سرخ شده باشه

...

قشنگ حداقل ۲ساعت با شعله کم سبزی هارو سرخ کن تامثه چایی خشک  بشن 

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

من پیاز رنده میکنم میریزم تو قابلمه یکم که سبک شد گوشت رو اضافه میکنم ، بعد ادویه قرمه سبزی میزنم و تفت میدم بعد سبزی رو اضافه میکنم یکم با هم تفت میدم بعد آبجوش میریزم ، لوبیا نپخته هم میریزم البته از قبل میخیسونمش ،لیمو عمانی میندازم.بعد میریزم تو زودپز ، پخته که شد چند ساعت میذارم رو گاز زیرشو کم میکنم تا جا بیوفته عالی میشه ، آخرشم تمرهندی میریزم توش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لوبیارو جدا بپزگوشت رو هم باپیاز سرخ کن بعد خوب بزار بپزهخوشمزگی قرمه به سبزیی هست که خوب سرخ شده با ...

پس اول گوشت و لوبیا رو بذارم جدا جدا بپزن بعد سبزی تفت بدم و آخر کار همشون رو میکس کنم درسته؟

پیاز  و گوشت لوبیا و سبزی باهم بریز  داخل قابلمه سرخشون کن  نمک و فلفل زردچوبه هم بزن بهش  اب بریز داخلش

زیرش زیاد کن تا اب جوش بزاد

بعد بزار رو حالت‌ملایم تا گوشت بپزه  سر بزن که ابش  قبل اینکه گوشت بپزه تموم نشه

بعد  لیمو عمانی بریز توش قبلش لیمو عمانی سوراخ کن بتداز تو ابجوش تو ی ظرف دیگه تا تلخیش بره

آب که تموم شد پخته اصلا قرمه سبزی نباید اب داشته باشه

سبزیتم حسابی سرخش کن نسوزونی ها سرخ کن چون خوشمرگی قرمه به سبزیشه

یادت نره ادوبه هاش اخر دست چک‌کن


عزیزم سبزی قرمه تو با حوصله وشعله ی کم باروغن حسابی سرخ کن تا رنگش کامل عوض بشه قهوه‌ای پر رنگ  لوبیا چیتی بزار تو کاسه نیکل بپزه همزمان گوشت گوسفندی تو حسابی تو دیگه زودپز سرخ کن تو روغن تا برشته بشه بعد زردچوبه بزن نصف قاشق رب گوجه بزن بزارسرخ بشه سبزی و اضافه کن بزار یه علنی بخوره تو روغن لیمو امانی یا آب لیمو ترش بریز بعد لوبیایی که80درصد پخته بریز وآب جوش اضافه کن یک ساعت بزار بپزه بعد درشو بازکن اگه دیدی آبش زیاده با در باز بزار بقله  حواست باشه لیمو عمانی زیاد بپزه هسته ش می‌ره وخورشتو تلخ میکنه

پیاز رو خورد کن بزار سبک بشه بهش گوشت و ادویه و زعفران اضافه کن بزار بپزه.....لوبیا رد هم جدا بپز ...سبزی رو خوب سرخ کن و بهش یکم رب بزن  وقتی گوشت نین پز شد بهش اضافه کن ..نمکم بهش بزن ...لیمو هم بهش اضافه کن ..حالا بهش لوبیا پخته شده رو بزن حالا زیرشو خیلییییی کم بزار کم کم ۲الی ۳ ساعت جا بیوفته و تمام

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

یه پیاز کوچیک سرخ کن زردچوبه خوب بزن بعد گوشت و بریز سرخ کن ، لوبیا خیس خورده بریز توش سبزی سرخ شده ام بزن 

فلفل ام بزن کن یکمم کاری میزنم 

 اب جوش بریز زیرشو کم کن بزار سه  ساعت بپزه 

بعدم نمک اندازه کن و لیمو بزن من پرک لیمو میزنم ک تلخ نشه   اگر داری یه ق رب لیمو عمانی 

بعضیا اخرش یکم شنبلیله سرخ میکنن اضافه میکنن که هم روغن بهتر بندازه هم بوش بهتر میشه

جا افتاد نوش جان کنید 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز