2777
2789
عنوان

خیلیی حالم بده واسه این روزای غزه

454 بازدید | 38 پست

صحنه هایی دیدم این چندروز که فکر نکنم سالها از ذهنم پاک بشن 

چطور غربیا میتونن انقدرررر حیوون باشن حتی یذره رحم تو دلشون نیست 

خاکشونو ازشون گرفتن الان دارن جونشونم میگیرن 😭 چرا نمیتونن مسالمت امیز کنار هم زندگی کنن غزه نه پناهگاه داره نه راه فرار نه تسلیهات برای دفاع نه حتی الان اب و غذا چی از جون این ملت مظلوم میخان .ایشالا نابودی اسراییلو تا یک ماه اینده به چشم خودمون ببینیم 

چرا همه کشورا سکوت کردن از چی میترسن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته که این اوضاع و شرایط ببینیم و نتونیم کاری بکنیم 

خدا از نتانیاهو و ترامپ نگذره خدا مرگشون نزدیکتر کنه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اینکه کارشون جنایتکارانه س و کاری ندارم ولی غزه در اصل برا اسرائیله یکم تاریخ بخونید

اصلا اسرائیلی قبلا نبوده که غزه بخواد برای اون باشه. 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

عزیزم کار اسراییل اشتباه بزرگیه 

ولی آدم هم برای بقا تلاش می‌کنه نه فقط منتظر بقیه کمکش کنند 

مثلا فیلم مختار آب روشون قطع کردند عسل تو آب شور ریختند خوردند 

یعنی منظورم اینه فقط پشت دیوارها غذا آماده هست کمی مبارزه کنند تا این اشغال ها شکست بدهند 

اینکه کارشون جنایتکارانه س و کاری ندارم ولی غزه در اصل برا اسرائیله یکم تاریخ بخونید

توی کدوم منابع تاریخی دقیقا همچین چیزی ذکر شده؟ 

بخش کوچیکی از غزه رو درسته با نیرنگ خریدن اما همه مساحت مال اسرائیل نیست... ولی الان میخواد با زور و جنایت صاحب کل اونجا بشه

شما کمی تاریخ بخون 

قوم یهود آواره بوده چند سال پیش یکیشون ایده میده تا کشوری برای خودمون ایجاد کنیم پس میرن فلسطین مردم از خونه هامون بیرون می کنند خودشون جایگزین میشن 

فیلم هم ایران گذاشت در همین باره

اسراییل اصلا تاریخی نداره کدوم تاریخو بخونم؟

به فرض محال که شما درست میگی هیچ توجیهی برای نسل کشی نیست 

شما تاریخ رو جعل نکن نمیخواد توصیه کنی تاریخ بخونیم. خود گلدا مایر میگه قبل ۱۹۴۸ پاسپورت فلسطینی داشته. چیزی به نام اسرائیل وجود نداشته که غزه مال اون بوده باشه.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام