2777
2789
عنوان

شرمنده ی بچه م شدم

6150 بازدید | 255 پست

شاید بیشترتون در جریان قهرمن باشید که از۶ م خونه رو ترک کردم البته بیرونم کرد بی شرف بعدش فهمیدم به زن داداشم پیشنهاد داده

هفته اول که بچه م پیشم نبود اما جمعه دیگه طاقتم تموم شد اوردم پیش خودم 

مامانم که هیچ رام نداد اومدم پیش برادرم اونم که گفتم ساعت ۱ شب میاد خونه حتی شامشو بیرون میخوره این مدت اصلا نگفته تو به درک پسرت چیزی لازم نداره البته ایم وظیفه ی پدرشه که بی شرف یه قرون بهم نداده از خانواده ی خودم دیگه چه انتظاری داشته باشم برادرم میگه سرپناه بهت دادم بچه تم خودت اوردی خودنم فکری به حالش بکن 

باباشم واسه اینکه میدونه از عهده ش برنمیام الکی اینکارو کرده که برشگردونم که موفقم شد و من باید پا رو دلم بذارم فردا برشمیگردنم همین امشب پیشمه نمیدونم چبکا  کنم خدایا بهم صبر بده هیچ مادری رو شرمنده ی بچه ش نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم واسه اون دلت 😭😭😭

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

ای خدا زیر تریلی برن همچین مردایی😢😢😢

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

وا برو دادگاه شکایت کن نفقه بچتو بگیر تو حتی طلاقم گرفته باشی اون وظیفشه پول نفقه بچه رو بده 

بعدم برو سرکار خب کار واسه خانوما خیلی راحت گیر میاد 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

الهی

میدونم چی میکشی

کاش از طریق قانون وادارش کنی نفقه تو بده

هرچند چون خونه رو ترک کردی میتونه بعلت عدم تمکین، نفقه نده بهت

کاش می موندی سر زندگیت و لااقل از راه قانونی حق و حقوقت رو میگرفتی

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.