2777
2789
عنوان

دنبال یک سریال خوب میگردم 🧐

75 بازدید | 9 پست

سلام سریال خارجی خوب میخوام 

این لیستی هست که دیدم 

به جز اینا لطفا معرفی کنید و ی خلاصه کوتاهم اگ میتونید بگید 

ممنون پیشاپیش💝

Game of thrones

[ ] The last kingdom

[ ] Vikings 

[ ] Chernobyl

[ ] picky blinders

[ ] Dark

[ ] Fringe

[ ] Black mirror

[ ] The walking dead

[ ] The 100

[ ] The lost

[ ] Breaking bad

[ ] Money heist

[ ] Person break

[ ] Dexter

[ ] Hanibal

[ ] Vis vis

[ ] Lucifer

[ ] Silo

[ ] See

[ ] Elite

[ ] Riverdale

[ ] Wednesday

[ ] Squid game

[ ] Queens gambit

[ ] From

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

سریال کره ای موش رو ببین

از بس قشنگه دیگه هیچ سریالی به چشت نمیاد

معماهاش مغزتو داغون میکنه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیست خوبی داری واقعا

اره تاپیکم بیشتر شد معرفی سریال    

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
سریال کره ای موش رو ببیناز بس قشنگه دیگه هیچ سریالی به چشت نمیادمعماهاش مغزتو داغون میکنه

تهش سد اندینگه؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

تو که بیشتر سریال خوبا رو دیدی😁

اینا رو ببین قول میدم خوشت بیاد،نمره بالایی دارن. 

Bates motel  ته مایه روانشناسی داره

You اینم فک کنم شنیده باشی اسمشو ، یه استاکره 

The killing معمایی کارآگاهی خیلی خوبه 

The leftovers ماوراء طبیعی درام

Sharp objects معمایی 

Normal people عاشقانه درام

Monster فصل ۱ به خصوص جنایی و قتل

True Detective فقط فصل ۱ معمایی ، حل پرونده جنایی

فعلا همینا تو ذهنمه.

تو که بیشتر سریال خوبا رو دیدی😁اینا رو ببین قول میدم خوشت بیاد،نمره بالایی دارن. Bates motel ته ما ...

اره دیگه سخت شده پیدا کردن سریال برام 😅 ممنون حتما میبینمشون 💝

تهش سد اندینگه؟

نه خیلی

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍