2777
2789
عنوان

خانوما بیاین برای رسیدن به حاجت هامون واسه هم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 27 پست
مرسی عزیزدلم همینطور برای تو 🥹🩵 میدونی من خیییلی به اینکه دعای دیگری در حق ما تاثیر داره اعتقاد دا ...

اره خاهر واقعا دعاهامون در حق همدیگه میگیره 🥺

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

آره مردا خدای اعتماد به نفسن، حالا من قراره سال دیگه بهش اعتراف کنم 😅 ان شاءالله تا اون موقع خودش ب ...

انشالله عزیزم 🤍

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن که دعا کردن با زبونی که تو باهاش گناه نکردی خیلی بیشتر می‌گیره

دعا کنید قبول شم و مامان بابا میشه سالم باشن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

عزیزم اگه مطمئن مطمئنی که برگشتن به صلاحته واسطه بفرست یه کسیو و دیگه بسپار به خدا بقیشومنم دعا میکن ...

ممنونم عزیز دلم🙏

هیچکس ندارم برام واسطه گری کنه تنها امیدم خداست 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

ممنونم عزیز دلم🙏هیچکس ندارم برام واسطه گری کنه تنها امیدم خداست

خدا بزرگه با مشاور مشورت کن اونا بهتر میدونن 

مشاوره رایگان بهزیستی هم هست شمارش 1480

اگه واقعا مطمئنی مناسب همین و هیچکسم نداری باهاش حرف بزنه خودت باید اینکارو کنی ولی قبلش مشورت کن انتظار هر واکنش خوب یا بدیم داشته باش 

ان شاءالله هر چی صلاحته برات پیش میاد 🤍

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

ممنونم عزیز دلم🙏هیچکس ندارم برام واسطه گری کنه تنها امیدم خداست

عزیزم نمیدونم چرا حس میکنم داغ تو دلته انقد ناراحتی به عنوان یه خواهر کوچیکتر بهت میگم 

اگه واقعا واقعا مناسب همین تلاشتو بکن اول غیرمستقیم اگه نشد مستقیما بهش بگو 

چون من خودم یه کسیو خیلی خیلی دوسش داشتم و واقعا مجبور شدم بیخیالش شم تقریبا سه سالی ام گذشته ولی برای من انگار روز اوله 

کاملا تموم کردیما فقط خدا از دلم و آتیش حسرتی که دارم خبر داره 🥲 بعد اون شاید از شخصیت و رفتار کس دیگه خوشم اومده و با وجود اینکه اون عشق اول مدت هاست نیست و رفته ولی ... 

دوست ندارم هیچ کس تو وضع من باشه 🥲

عزیزم نمیدونم چرا حس میکنم داغ تو دلته انقد ناراحتی به عنوان یه خواهر کوچیکتر بهت میگم اگه واقعا واق ...

من حالم خیلی بده از دوری شوهرم هر روز گریه میکنم فقط خدا میدونم من چه دردی تحمل میکنم😔ما الان تقریبا نزدیک دو سال هست از هم جدا هستم و فقط ۳ماه رسما جدا شدیم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من حالم خیلی بده از دوری شوهرم هر روز گریه میکنم فقط خدا میدونم من چه دردی تحمل میکنم😔ما الان تقریب ...

عزیزدلم 🥲 واقعا اگه از اطرافیانتون بودم خودم پادرمیونی میکردم چون میدونم چه حالی داری :)

عزیزم نمیدونم واقعا برگشتن به صلاحته یا جدا شدن ولی واقعا اینو بهت میگم اگه واقعا اونم بخواد پات وایسه بدونه میخوایش برمیگرده 

و کسایی که بعد یه مدت جدایی و دوری به هم میرسن واقعا عوض شدن و قدر همو بیشتر میدونن هیچ چیز بی حکمت نیست 🤍 مگه دیگه یه نفر مثل قبل عاشق نباشه ...

بعدم اگه تصمیمت جدیه قبل اینکه کاملا فراموشت کنه یه کاری بکن دیگه بقیشو بسپار به خدا عزیزم چون تو تصف ماجرایی اونم باید عاشق باشه و تلاش کنه و نصفش ربط به اون داره و اینجا فقط میتونی بسپاری به خدا 

اینم بگم یه عده با پکیج برگشت به رابطه و .. نتیجه میگیرن که اونم باز شانسیه ولی اصل قضیه اینه که نباید با استرس و ترس نداشتن یا نبودنش دعا کنی باید احساس آزادی راحتی و رها شدن بکنی انگار خواستتو به دست اوردی و بسپاری به کائنات 

ولی جدا توصیم مشورت با مشاوره مشاوره بهزیستی هم هست باز اگه خواستی بهت معرفی میکنم 

عزیزدلم 🥲 واقعا اگه از اطرافیانتون بودم خودم پادرمیونی میکردم چون میدونم چه حالی داری :)عزیزم نمیدو ...

فدای دل مهربونت بشم عزیزم💖

برام دعا کن میخواموفردا بهش زنگ بزنم‌دعا کن جوابم بده 🙏

عزیزدلم 🥲 واقعا اگه از اطرافیانتون بودم خودم پادرمیونی میکردم چون میدونم چه حالی داری :)عزیزم نمیدو ...

با اینکه جدا شدیم ولی همیشه ته دلم روشنه که ما بهم برمیگردیم 

فدای دل مهربونت بشم عزیزم💖برام دعا کن میخواموفردا بهش زنگ بزنم‌دعا کن جوابم بده 🙏

خدا نکنه قشنگم 

چشم حتما برات دعا میکنم بهترین برات پیش بیاد 🩵🫂

با اینکه جدا شدیم ولی همیشه ته دلم روشنه که ما بهم برمیگردیم

ان شاءالله قشنگم 🤍 

حتما شما بهتر از من صلاحتون رو میدونین ولی نظر من اینه چیزی که من حس میکنم اینه که اونم دوستون داره ولی حاضر نیست بیاد چیزی که خراب شده رو درست کنه 

یعنی منتظره یه نفر دیگه بار این قضیه رو به دوش بکشه و این اصلا چیز خوبی نیست برای یه مرد

من پیشنهاد میکنم شما با مشاور خانواده صحبت کنی بعد روانشناس با ایشون صحبت کنه به چند تا دلیل

تجربش بیشتره و بهتر از من و شما متقاعد کردن آدما رو بلده 

به شما کمک میکنه یکم آرومتر بشی

و به عنوان یه آدم بی طرف به هر دو طرف اشتباهاتشونو میگه 

و کلا اگه قرار باشه رابطتون شکل بگیره واقعااا کمکتون میکنه اینبار درست جلو برین و همسرتونم این اخلاق بدشو کنار بذاره 

غرور بیش از حد همسرتون به رابطه آسیب میزنه عزیزم