2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک سقط جنین

297 بازدید | 19 پست

پیرو تاپیک قبلیم 

خانما تو رو خدا تو رو جون بچه هاتون وقتی یکی بچه سقط میکنه با سوال پیچ کردناتون هوار نشید سرش

ب خدا برای خودمون خیلی سخت تر از شماس هر حرفتون مث خنجر قلب ادم و پاره میکنه مطمئن باشید ما بیشتر از همه بچه مون و دوست داشتیم از همه ادم ها بیشتر ذوق و انتظار اومدنش و داشتیم از همه بیشتر رنج و درد کشیدیم سر از دست دادنش  

دیشب تولد دعوت بودیم خاهر همسرم کشیدنش تو اشپزخونه ک مثلا باهاش حرف بزنه سوال و جواب و سرزنش میکنه چرا سقطش کردین 

حال همسرم بد شد دو تایی تو حیاط اینقد گریه کردیم 

چرا نمک میپاشین رو زخم بقیه هنوز حالم بده بغض داره خفم میکنه 

وقتی نی‌نی‌مشکل داره با به گفته دکتره‌حق‌‌ارین‌ولی من واقعا فاز اینایی‌که‌می‌سپارن‌به امون خدا و‌می‌گن‌ناخواسته‌باردار شدیم حالا می خوایم سقطش کنیم رو نمی‌فهمم! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگیم اسی خودمون هم داریم خفه میشیم تویه مشت جماعت پیرک فکرمیکنن عاقلن احترامشون واجب چراچون سن شون بالاس بخداماهم نمیتونیم دهن این پیراروببندیم یکی نیس بگه خرف ترین ادماهم یه روزپیرمیشن

وقتی نی‌نی‌مشکل داره با به گفته دکتره‌حق‌‌ارین‌ولی من واقعا فاز اینایی‌که‌می‌سپارن‌به امون خدا و‌می‌ ...

ما مجبور ب سقط شدیم ازمایش ژنتیک جواب قطعی سندروم داد بود 

پزشکی قانونی نامه داد 

ب خدا دلمون خونه و هر بار با ی حرف جیگرمون و اتیش میزنن 

ما مجبور ب سقط شدیم ازمایش ژنتیک جواب قطعی سندروم داد بود پزشکی قانونی نامه داد ب خدا دلمون خونه و ه ...

نه شما که‌کاملا حق ‌دارین بسپار به خدا امیدوارم زودی یه نی‌نی خوشگل مهمونتون بشه 😍

ما مجبور ب سقط شدیم ازمایش ژنتیک جواب قطعی سندروم داد بود پزشکی قانونی نامه داد ب خدا دلمون خونه و ه ...

جمع کن خودتو خواهشا

گریه کردیم چیه

خب سقط واجب بوده دیگ

انشالله خدا بچه سالم و صالح بهت میده کیفشو میبری

به کسی چه چکار کردید اصلا شما قراره ب مادر باشی قوی و محکم باش

مامان دوتا گل پسر

یعنی جنینت مشکل داشت و مجبور بودین؟عزیزم ناراحتی نداره که باز دوباره باردار میشیجواب اون خواهرشوهر ک ...

بعله ازمایش ژنتیک با امینو سنتز دادم 

پزشکی قانونی نامه سقط داد 

۵ ماه ویار وحشتناک پشت سر گذاشتم هیچی نمیتونستم بخورم با سرم امپول سر میکردم یکی نیومد بگه خرت ب چن من 

الان. یادشون افتاده برادرشون بچه داشت 

چی بگیم اسی خودمون هم داریم خفه میشیم تویه مشت جماعت پیرک فکرمیکنن عاقلن احترامشون واجب چراچون سن شو ...

کاش ادما بفهمن تو چیزی ک بهشون ربطی نداره سرشون وارد نکنن بعد ۵ ماه یادشون افتاده عه ما برادرمون زنش حامله بود 

نه شما که‌کاملا حق ‌دارین بسپار به خدا امیدوارم زودی یه نی‌نی خوشگل مهمونتون بشه 😍

دعا کنین برامون 

ب خدا اینقد استرس دارم نکنه بچه های بعدی هم اینجوری مشکل دار بشن 

ما اصن هیچ مدوم سابقه خانوادگی نداشتیم از بارداری دیگه وحشت دارم  

بهت افتخار میکنم که انقد قوی بودی 

ازت ممنونم که ب اون بچه ظلم نکردین 

انشالا خدا بهترین ها رو جلوی پات بزاره

....

دعا کنین برامون ب خدا اینقد استرس دارم نکنه بچه های بعدی هم اینجوری مشکل دار بشن ما اصن هیچ مدوم ساب ...

عزیزم از خدا میخوام به زودی یه بچه سالم بهت عطا کنه

ولی تو زندگی یاد بگیر لزومی نداره همه چیو توضیح بدی

سقط کردی دلیلت منطقی بوده

اما با خانواده و فامیل و اشنا میکفتی انفولانزا گرفتم سقط شد

خونریزی داشتم سقط شد

تمام

خیلی بده خیلیییی،من انقدراعصابم خورده خیلی دلم میخواد ولی بعضی وقتا بخاطررفتارشوهرم پشیمون میشم بازش ...

خدایی شوهرم رفتارش خیلی خوبه مخصوصا با خودم 

ما ب خاطر سندروم دان مجبود شدیم سقط کنیم جفتمون عاشق بچه ایم اینم بچه اولمون بود  

عزیزم از خدا میخوام به زودی یه بچه سالم بهت عطا کنهولی تو زندگی یاد بگیر لزومی نداره همه چیو توضیح ب ...

عزیزمی ممنون 

اتفاقا اصن اهل توضیح و اطلاعات اضافی دادن نیستم 

خونریزی و چن روز تعطیلی پشت سر هم گفتیم ب همه 

گفتیم دکتر هم نبود ب خاطر تعطیلات اخه افتاد فردای عاشورا