2777
2789

الان انقد کلیپ اشپزی زیاد شده 

هر غذایی درست میکنی فیلمشو ببین طبق همون پیش برو

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کمک اینترنت و کم کم یاد بگیر 

الان دیگه واقعا بلدی نمی‌خواد 

من تازه چند ماهه رفتم خونه خودم آشپزیمم خوب نبود

قورمه سبزی هم تا حالا درست نکرده بودم اولین بار زدم گوگل چند تا فیلم دیدم بهترینشو انتخاب کردم و درست کردم 

خیلی عالی شده بود 

همسرم می‌گفت از قورمه سبزی مامانم و مامانت خوشمزه تر شده با اینکه اونا خیلی کدبانوان😁🫡

یه غذا انتخاب کن دستور شو ببین درست کن ممکنه خراب بشه ولی دست نکش ادامه بده با تجربه بهتر میشه

یا شور میشه یا بی نمک 

یا یچیزیش زیاده یا کم 

یا میسوزه یا هنوز درست پخته نشده 

کلافه شدم ۲روزه واسه اینکه اشپزیم خوب بشه واسه دوس پسرم غذا درست میکنم واقعا بدمزه میشه ولی با اشتها و اشتیاق میخوره و میگه عالی عالی 

ولی بدمزسسسس🤣🤣🤣

الان انقد کلیپ اشپزی زیاد شده هر غذایی درست میکنی فیلمشو ببین طبق همون پیش برو

یا شور میشه یا بی نمک 

یا یچیزیش زیاده یا کم 

یا میسوزه یا هنوز درست پخته نشده 

کلافه شدم ۲روزه واسه اینکه اشپزیم خوب بشه واسه دوس پسرم غذا درست میکنم واقعا بدمزه میشه ولی با اشتها و اشتیاق میخوره و میگه عالی عالی 

ولی بدمزسسسس🤣🤣🤣

آشپزی یادگیریش تجربی هسباید انقد درست کنی و هر دفعه ایراد کارتو بگیری تا رفع شهو اینکه بنظر من علاقه ...

با علاقه درست میکنم واسه یکی ولی ب آشپزی علاقه ندارم 🤣💔

من هم حدود ٢٧ سالم بود که شروع کردم آشپزی. کار سختی نیست، باید یک کتاب یا سایت خوب پیدا کنید و اوایل به دقت دستور آشپزی را دنبال کنید. بعد از یک مدت می تونید چشمی و بدون دستور درست کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم