2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم به مادرم پریده و بی احترامی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 40 پست

شوهرت دیوونه اس جدا شو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی چالشهای زندگی. مادرت رو درگیر نکن. خودت مسئله رو حل کن.

الان شما بخوای موبایل مادرتون رو جواب بدین اشکالی داره؟؟؟ روشنه که مادرشوهرت نمی خواسته حرف بزنه. مادرتون چرا مصر به حرف زدن بوده؟ بعد شوهر شما چاقو کشیده. به خواهر و خانواده اش چه ربطی داره؟؟؟؟

عزیزم مجبوری به خاطر بچه هات گذشت کنی و فراموش کنی بخاطر این موضوع طلاق بگیری همین بچه هات بزرگ شدن تو روت وایمیسن شما همون فاصلتونو حفظ کنید براتون هم هیچی مهم نباشه بگو بخند، پیش خواهرش تا چشش دربیاد اون ناراحتی شمارو می خواد

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
گذاشتم گوش نمیده

هعی امان از شوهر نادان. الهی از خواهرش بدترین ضربه رو بخوره.

همین بلا رو شوهر من با جاریم سرم آورد. آخرش اون عفریته خانم که همش پز عاشقی خودش و شوهرشو میداد طلاق گرفت تا من کمی به آرامش رسیدم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خواهرشوهرت بی ادبه که به بزرگترش بی احترامی کرده 

نمیدونم چجوری بگم که ناراحت نشی و همه سرم نریزن 

ولی مامانتون هم خوب حرف نزده  اول گوشیو روش قطع کرد  بالاخره خونه اونم هست تلفن جواب داده 

دوم باتندی بهش گفته دخالت نکن  اول مادرتون بی احترامی کرده  میتونست محترمانه بگه ببخشید دخترم میتونم بامادرتون صحبت کنم  .

اینم بگم اینجور مواقع مادرا استرس میگیرن نمیتونن حرف بزنن  شایدخودش به دخترش گفته تلفن حواب بده 

بازم میگم خواهرشوهرت بی ادبه کرده  من بودم اصلا دخالت نمیکردم