2777
2789
عنوان

بارداری

219 بازدید | 24 پست

خانما ،من هفته ۳۳ بارداری هستم

دخترم تایمایی که من خوابم ،چه شب و چه روز کاملا بی‌تحرک میشه،دریغ از یه حرکت کوچیک ،بدنمم شبا به شدددددت سر میره

از اول هم همینطور بوده دخترم،وقتی خوابم اصلا تکون نمیخوره،تمام وجودم پر از استرسه

دارم دیونه میشم 

کسی تجربه مشابه منو داشته که بچش سالم بدنیا بیاد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس نداشته باش وقتی سونو غربالگری انجام دادی عزیزم برو پیش دکتر در جریان بزارش 

ببخشید گلم میشه تاپیک اخرمو ببینی اگه تجربه داری برام بگی؟ ممنون میشم شمام اصلا استرس نداشته باشه خوب نیس گلم

شاید نی نی خوابه،شاید خوابی و متوجه نمیشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چون خوابم سبکه ،تکون بخوره متوجه میشم

یه مشکلی که مادرا دارن میان بیمارستان همینه میگن بچمون ۲۴ساعته تکون نخورده و اتفاقا بچه همون ساعتی که مادر خواب بوده تکون خورده

تکون خیلی ریز و شما فک میکنی تکون نخورده

بعد حتی تکونم نخوره وقتی باقی روز تکون میخوره مشکلی نداره

بچه توی شکم هم ساعات و ریتم خواب و بیداری داره

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه من شبا بدنمم خواب میره،میگم‌نکنه اکسیژن و خون بهش نمیرسه شبا

عزیزم مگ الکیه ...خدا خودش مراقبش هست 

فکرای منفی نکن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

فکنم باید توشحال باشی که بچت ریتم خواب داره 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36