2777
2789

از بچگی عذابم داده 

منی که فرصتشو داشتم الان میتونستم تو بهترین دانشگاه های استرالیا درس بخونم

الان صبح تا شب نظافت خونه بقیه رو میکنم واسه دو قرون

منی ک هفته ای چن تا خواستگار داشتم الان سگ بهم نگا نمیکنه 

ن خونه ای ن ماشینی

جالبیش اینجاست الان خودشم زمین گیر شده و من باید ازش مراقبت کنم با درامد کلفتی و اجاره خونه و دارو دوا و...خورد خوراک 

همه ی اینا ب کنار همه‌ی اینارو بتونم فراموش کنم

اینو ک تو بچگی و تا وقتی ک زمین گیر شد

چقدرررر چقدرررر چقدرررررر چقدررررررر اذیتم کرد

تو بچگیمم روزی نبود من خون گریه نکنم تا همین الان

امیدوارم زودتر بمیره 

مولانا: پس زخم هامان چه؟   شمس:نور از محل زخم ها وارد می‌شود!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا مانع تحصیلت شد؟چرا بحرفش گوش کردی؟

بچه بودم اون فرصت ک برم استرالیا تو سن ۱۳ ۱۴ سالگیم پیش اومد

فک کن اگه یه ذره مادری می‌کرد الان من الان تو این وضعیت نبودم

تو این سن دستام مث پیرزنا نشده بود ب خاطر کار کار کار کار

هییی.. نگو دختر. مادر میشی خودت... من مادر ندارم ینی باید الان انتالیا میبودم😥😭

دارم میگم مانع فرصتی شد واسم پیش اومده بود

نمیگم اگه نبود

استرالیا+ نظافتچی

ساخته خیالات اسی 

#شوخییی‍ 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

‌چطوری میخواستی بری استرالیا؟ همونم کلی پول میخواست

خواهرم مریض بود یه مریضی نادر خود استرالیا رایگان می‌برد همه مونو ب خاطر مریضی خواهرم

کاش با مادرت برای بهتر شدن رابطتتون کلاس مهارتها زندگی می رفتین یا مشاور

اونا که مادر ندارن بدبختن فکر می کنی راحت میشی یه نفر خیلی راحت سرت کلاه میزاره هیچکی هم نداری بدادت برسه مادر حداقل میگه کی قابل اعتماده راهنمییت می کنه

چون تجربه دارم میگم هرچی هم طرفو نفرین کنی قایده نداره فقط خودم ادیت میشم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خواهرم مریض بود یه مریضی نادر خود استرالیا رایگان می‌برد همه مونو ب خاطر مریضی خواهرم

بهتون خونه رایگان میداد بعد شغلتون کسب کارتون چی گلم

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋