2777
2789

به جبران غلطی که طرف مرتکب میشه یه امتیاز ، یه گوشمالی، یه تنبیه.... بگیرید که یکم متنبه بشه ، چشمش بترسه، یا حداقل یچیزی به شما ماسیده باشه اگه باز غلطشو تکرار کرد یه چیزی کف دستتون باشه!

قول میگیرید؟؟؟ قول بخوره تو سرشون

اگه سری اول یه ترس و حیایی بود همونم دیگه نیست قول چی میگیرید

شما این وسط خندیدی؟؟تا ی مدت بهش نگاه هم نکن درست حسابی ،حتما هم میخوای زود رابطه برقرار کنی که به قول خودت نگهش داری ،نکن 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا که درست میشه. اصلا خودتو مقصر ندون و اصلا نذار اینو بفهمه که گفتی محبت نمیکردی. این میشه توجی ...

ن اینو ب سما گفتم

خودس ک گفت گفتم تو هم محبت نمیکنی همه ازم تعریف میکنن منم بدم خیانت کنم؟

واقعا از نظر جنسی وابسته م بهش😔اگه این نبود خیلی بدتر بود رفتارم

شما داری اشتباه می‌کنی ،دفعه اول براشون سخت تره بعد راحت میشن ها خدای نکرده ،اشتباه نکن 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

از دست تو 😂من تو نوشته هام خیلی غلو کردم ک عاشقتم و وابسته تم 🤣راستش زیاد ناراحت نشدم 😔 فقط برای ...

عب نداره ولی تفهیمش کن دیگه نمیبخشی. شوهرم یبارتو دیوار به یکی کرم انداخته بود از اونموقع دیگه بهش اعتماد ندارم دقیقا وقتی میخواد یه غلطی بکنه توقیافشش میبینم که میخوادغلطی بکنه حالم ازش بهم میخوره

ن اینو ب سما گفتمخودس ک گفت گفتم تو هم محبت نمیکنی همه ازم تعریف میکنن منم بدم خیانت کنم؟

اره باهاش سرسخت باش. فقط سعی کن مرورش نکنی. چون فثط خودت صدمه میبینی. لعنت به هرچی ادم بی وحدانه. ولی تو اولی نبودی آخری هم نیستی. به خودت رحم کن. نذار بخاطر هوس یه زن بی وحدان مریض روحی بشی

خرم کرد؟

عزیز. دلم ابن جوری تو زوووود کوتاه امدی اصلا نیاز به خر کردنت نبود !! 

هیچی نگفته نیاز و عجز کردی ! 

یه جوری رفتار کردی و حرف زدی که برای بارها و بارهااااا بهش مجوز خیانت دادی 

راحت نسون دادی. ضعیف هستی و وابسته و مهر طلب  ! 

که بدون اون هیچی نیستی!!! 

همسرت خیییلی زرنگهه

اینم بدون مردی اگر بعددخیانت امد و گریه کرد فقط برای توجیح خبانت خودس هست که وجدانش پیس تو اروم بگیره و بعدا دوباره ۱۰۰ در صد خیانت خواهد کرد سک نکن‌

همسرت خوب می دونه تووهییییچ جا نمی ری و سرزندگیت می مونی و قشنگ گفتی بچه ها نتطه ضعفت هستن ! 

وای خیلی ساده هستی فکر می کردم من فقط ساده ام 

خواهشا یه عده بی تجدبه و یه عده دل خوش زندگی نربزن سرم که بگن ایشون رو دارم ازرهنسر عزیزش سرد می کنم ! 

بهت صادقانه و دوستانه می گم حتما برو دتبال عزت نفس و یاد گرعتن سیاست ! 

نمی گم زندگیت رو خراب کن ولی یاد بگیر بیاد دنبالت نه این که تو دنبابش بیفتی !!!

عزیز. دلم ابن جوری تو زوووود کوتاه امدی اصلا نیاز به خر کردنت نبود !! هیچی نگفته نیاز و عجز کردی ! ی ...

تو ک سیایت داری چجوری بندازمش دنبال خودم

همسر من ی ادم کم حرف و بی زبونه.اینا رو هم تو چت گفته روبرو روش نمیشه بگه

ساعت ۸ شل خسته میاد تی وی میبینه و اگه نگاش نکنم اونم هیچکار بلد نیس بکنه

دیشب محل نمیدادم اونم تریپ غم گرفته بود حرفم نمبزد