2777
2789
باید گوشیو راحت در اختیارت بزار هرجا میره بگ حق طلاق یا چیزی بنام زدنتعهد بده امضا کنه

اول گفت چرا فضولی کردی توگوشیم

گفتم از این ب بعد بدترم میشه چون دیگه بهت اعتماد ندارم

دوباره تکرار شه دیگه نیسنم الانم بخاطر بچه ها میبخشمت

خودش خیلی اذیت میشه. من این راهو رفتم. خیلی عذاب کشیدم. نمیشد فراموش کنم چون جلوی چشمم بود. ولی شرای ...

میفهممت عزیزم

من خیانت دیدم قبلا البته از دوست پسر

الانم ک ازدواج کردم هزار تا مشکل دارم همین الان چندماهه قهر خونه پدرمم! تو تاپیکام هست

ما زنا هرکدوم ب شکلی ازار میبینیم

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش خیلی اذیت میشه. من این راهو رفتم. خیلی عذاب کشیدم. نمیشد فراموش کنم چون جلوی چشمم بود. ولی شرای ...

فعلا ک داره تلاش میکنه بهتر شه رابطمون

ب دختره زنگ زد کات کرد

گفت پیش مشاور میرم

منم بی تقصیر نبودم محبت نمیکردم

پشیمون نیست و خیلی راحت داره گولت میزنه ب نظرم جدی باش حق طلاق یا دودانگ از خونشو‌بگیرادمی ک پشیمون ...

قبلترش خیلی حرف زدیم بحث هرچی میگفتم میگفت اشتباه کروم گول خوردم من زندگیمو دوس دارم

خونه ب ناممه شاغلم 

میدونه واس پول نمیمونم باهاش

میفهممت عزیزممن خیانت دیدم قبلا البته از دوست پسرالانم ک ازدواج کردم هزار تا مشکل دارم همین الان چند ...

ایشالا مشکلتون حل میشه

اگه خیانت نیست میشه مشکلات رو حل کرد.

باهاش حرف بزن و برو خونه ات

بعد از طلاق هم همیشه همه چیز درست نمیشه

فعلا ک داره تلاش میکنه بهتر شه رابطمونب دختره زنگ زد کات کردگفت پیش مشاور میرممنم بی تقصیر نبودم محب ...

انشالا که درست میشه. اصلا خودتو مقصر ندون و اصلا نذار اینو بفهمه که گفتی محبت نمیکردی. این میشه توجیه اش.

بذار بفهمه چه گندی زده

اگه محبت هم نمیگردی باید می اومد میگفت تو اخلاقت اینه یا درستش کن یا جدا شو یا من میرم با یکی دیگه

اصلا خودتو مقصر جلوه نده

ازطرز نوشتنش معلومه پشیمون نیست از دوخط نوشته توهم معلوم بود میخواستی ببخشی روت نمیشده😂ولی بچه داری ...

از دست تو 😂

من تو نوشته هام خیلی غلو کردم ک عاشقتم و وابسته تم 🤣

راستش زیاد ناراحت نشدم 😔 فقط برای اینکه ادامه نده بحث کرم قبلترشم باهاش

میشه بگی چکار کردی

کدوم قسمتش؟اینکه چطور آبروشو بردم؟

اول که زنگ زدم زه اون دختری که این باهاش قرار گذاشته بود و زنده و مردشو شستم گذاشتم کنار بعدش پای خانواده ها رو وسط کشیدم پدرش اومد پدر من اومد.پدر منم بهش گفت خودت میدونی کل زندگیت دست دختر منه کاری نکن با جایی بکشه ک کارتن خواب بشی(خونه ب اسممه)خلاصه خانواده ها رو انداختم ب جونش حتی پدر خودشو.بلد از اونم نذاشتم اب خوش از گلوش بره پایین انقد ک خرج رو دستش گذاشتم و همه جوره چکش کردم خودش ازم میترسه.الان خیلی وقته دیگه خیییلی چکش نمیکنم ولی از دور مراقبم