2777
2789
من گفتم ک نگه ج بیخیالهاحساساتمو غلیظتر نشون دادم ک ب خودش بیاد

نه الان منظورم نیست. اتفاقا اصلا نباید راحت ببخشی. منظورم بعدها بود. دیگه ادامه نده‌ اگع واقعا میخای زندگیت حفظ بشه. من همه احساست رو میفهمم. فکرت پر از اینه که چکار میکردن کجا بودن و همش میخای بهش بگی. ولی این دشمنه رابطه اس. اگه بخشیدی پس سعی کن مرورش نکنی. چون مردها مثل ما صبور نیستن یهو عصبی میشن طلبکار هم میشن. از یه طرف همش مرور کنی خودت عصبی میشی. من الان مریض شدم. همه حرفم اینه اگه نمیتونی در موردش حرف بزنی پس جدا شو ولی اگه میخای ادامه بدی زندگیتو هیچی در موردش نگو. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم منظورم این بود نباید این خانم حرف نزنه باید کسی ک خیانت کرده جبران کنه

منظور منو متوجه نشدید. من نگفتم الان حرفی نزن. اتفاقا بهش گفتم زود نباید ببخشی ولی اگه بخشیدی دیگه مرور نکن. اتفاق خیلی تلخیه همش تو ذهن آدمه. گفتم بعد از همه حرفاتون و اتمام حجت با شوهرش سعی کنه دیگه پیگیر نباشه. چون فقط هر روز میشه دعوا. 

😔

من ماه اول ازدواجم بهم خیانت شد نتونستم برگردم چون دسته گل عروسیم هنوز خشک نشده بود بخاطر خانوادم موندم ادامه دادم ولی بلایی به سرش اوردم چنان آبرویی ازش بردم که الان یکی به گوشیش  زنگ میزنه ناشناس میاد به من میگه هنوزم بعد دوسال فراموشم نشده ها هی تکرار می شه تو سرم ولی کمرنگ تر.

شوهر توام از جنس شوهر منه اصلا بهش رحم نکن .رو نده میدونم نمیتونی جدا بشی و نمیخوادم جدا بشی بمون.ولی نزار اسوده بگرده و فردا باز یه گند واست بالا بیاره چش ازش برندار

اهان اره درستع در اخر باید دیگ رها کنه ک اذیت نشن

خودش خیلی اذیت میشه. من این راهو رفتم. خیلی عذاب کشیدم. نمیشد فراموش کنم چون جلوی چشمم بود. ولی شرایط طلاق نداشتم بچم تنها میشد. الان شوهرم طلبکارم هست با من زندگی میکنه ولی مثل همخونه. دیگه کاری بهم نداره و من تنها شدم. انگار که من باید تاوان بدم

همینقدر بگم آدکی ک خیانت کردو و مزه شو چشید،بازم میکنه،خیالت راحت،باز این شوهر توکه زبون بازه،با تو جانم و نفسم خرت کرد،از پیاماشم اصلا معلومه ک پشیمون نیس،این حرفا رو هم زده ک تورو ببره بالا،هندونه بزاره زیر بغلت