2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 19 پست
آخه الان دو تا پسر فامیلمون مهندسی کامپیوتر خوندن دانشگاه شریف الان 40 سالشونه دست خالی ان میگن تنها ...

من بنظرم اصلا چیزی نیست تضمینش بشه کرد 

همه جا بیکار میشه پیدا کرد ولو شریف بخونه یا تهران 

مثلا یکی پزشکی میخونه همه میگن بسملاه الان از سر و روش پول میباره

ولی واقعا چندتا پزشک اینقدر پولدارن؟ یکی جراحه میره بیمارستان مطب بیمارستان خصوصی

ولی یکی به پزشکی عمومی قناعت کرده یا تخصص داره ولی مطرح نیست و کسی نمیشناستش 

مهندسی کامپیوتر الان اونقدر بولد شده مثل وقتی که سال ۹۰ برق بولد بود 

همه سرشونو مینداختن پایین میرفتن فارغ از اینکه ببینن اصلا برق چیه به دردشون میخوره

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

منم همه درسام خیلی سبز گرفتم واسه پارسالم هست نمیشه رشته خوب اورد ؟

دهم باشی عیب نداره

یازدهمم باشی عیب نداره حالا

ولی دوازدهم نه بنظر من اصلا کتابای خوبی نیستن..

جامعشون رو گرفتی؟اگه آره شیمی و زیست رو میشه فاکتور گرفت ولی واقعا برا ریاضی و فیزیک نه خوب نیستن

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهم باشی عیب ندارهیازدهمم باشی عیب نداره حالاولی دوازدهم نه بنظر من اصلا کتابای خوبی نیستن..جامعشون ...

شیمی تک پایه است برای زیست جامع ریاضی ای کیو خوبه ؟ فیزیک نشرالگو بگیرم یا میکرو گاج

شیمی تک پایه است برای زیست جامع ریاضی ای کیو خوبه ؟ فیزیک نشرالگو بگیرم یا میکرو گاج

خوبه

فیزیک نشر الگو 

ریاضی آره آی کیو خوبه