2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری

127 بازدید | 19 پست

رشته ریاضی یا تجربی 

سوالی دارید بپرسید جواب میدم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته مهندسی کامپیوتر چطور رشته ایی؟ آینده داره؟

رشته مهندسی کامپیوتر الان خیلی تاپ شده 

اکثر بچه هایی که زیر ۱۰۰ کشوری شدن مهندسی کامپیوتر شریف رو انتخاب میکنن

نه مثل قبل که میرفتن برق

آینده داره؟صد درصد

اگه علاقه داشته باشی به کامپیوتر به مسئله حل کردن به برنامه نویسی و... چیزای از این قبیل

رشته عالی ایه برات

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ریاضیم کنکور دادم ولی نمیدونم سمت چ رشته ای برم ک آینده دار باشه میشه راهنمایی کنی کدوما اولویتم باش ...

اخه من از علاقت چیزی نمیدونم یا استعدادت یا هدفت که کجا میخوای کار کنی؟

خیلی سبز خوبه ؟

برای چی؟

برای ریاضی فقط نردبامش خوبه

برای زیست آره

برای شیمی جامع و مسائلش رو دوست داشتم

برای فیزیک نه فقط نشر الگو 

اخه من از علاقت چیزی نمیدونم یا استعدادت یا هدفت که کجا میخوای کار کنی؟

گفتم فقط بگی کدوم رشته ها اینده دار تر و بهترن مثلا اگه من ب آب علاقه داشته باشم مهندسی آب ب چ دردم میخوره برم خونه مردم فاضلابشونو تعمیر کنم

رشته مهندسی کامپیوتر الان خیلی تاپ شده اکثر بچه هایی که زیر ۱۰۰ کشوری شدن مهندسی کامپیوتر شریف رو ان ...

آخه الان دو تا پسر فامیلمون مهندسی کامپیوتر خوندن دانشگاه شریف الان 40 سالشونه دست خالی ان 

میگن تنها خوندن یه رشته کافی نیست قبلش باید فنی حرفه ایی کلاس بری طراحی نرم افزار بخونی 

مرسی جواب دادی انشالله پیش بریم ببینیم چی میشه

برای چی؟برای ریاضی فقط نردبامش خوبهبرای زیست آرهبرای شیمی جامع و مسائلش رو دوست داشتمبرای فیزیک نه ف ...

منم همه درسام خیلی سبز گرفتم واسه پارسالم هست نمیشه رشته خوب اورد ؟

گفتم فقط بگی کدوم رشته ها اینده دار تر و بهترن مثلا اگه من ب آب علاقه داشته باشم مهندسی آب ب چ دردم ...

مهندسی کامپیوتر برق مکانیک / مهندسی صنایع 

اینارو خبر موثق دارم که خوبه وضعشون فقط به دانشگاه و قبولی نیست باید خودت یچیزی بلد باشی قبل دانشگاه یا همراه دانشگاه یاد بگیری واگرنه بخاطر تئوری های دانشگاه استخدامت نمیکنن

صنایع رو از اونا جدا کردم چون اون رشته تاپی نیست فقط استخدامش بد نیست

کامپیوتر خیلی تئوریک هست دانشگاهش اگه با برنامه نویسی ترکیب شه خوبه

مکانیک شبیه هوافضاست اما از اون به درد بخور تره خیلی

برق هم بد نیست

میتونی علوم پایه هم بخونی بری استادی معلمی چیزی بشی خصوصا در حیطه کنکور مثل معین کرمی یا معلم فیزیک من