2821
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون

59 بازدید | 8 پست

خانما من ۱۹ سالمه و دانشجوام کم‌کم حس میکنم سربارم چون هرچقدر مثلا درس میخونم و نمره های خوب و تو خونه به مامانم کمک میکنم ظرف میشورم لباسامو میشورم کلا خودم کارامو میکنم ولی همش میگن مفت خورین یعنی من و خواهرم که ۱۷ سالشه و همش منت میزنن و این خیلی اذیتم میکنه همش مامانم میگه کنیزتونم نوکر خونه ام و اینا حتی ۳ شبه شامم نمیخورم میگه برو کار کن خودت خرجتو در بیار چند بار رفتم فروشگاه و اینا کار کنم کلا با کلاسام جور در نمیاد شیفت ۹ ساعته میخوام هرطوری شده برم سرکار از طرفیم پنیک دارم(حمله عصبی بهم دست میده شرایط استرسی)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دانشجو اصلا شرایط کار کردن ندارن تایم کلاسات پراکندس اگر شهر بزرگی هستی مثلا تی شرت شلوار ست بیار تو ...

برا اونم سرمایه میخواد من فقط ی جفت گوشواره دارم ۱۰ میلیون اینا شاید بشه ،میشه اونطوری؟

روزی ۱۰ بار آرزو میکنم که بمیرم(:ببین نه دلخوشی داریم نه هیچییی کوچیک ترین چیزا برام حسرته

بعد جالبیش اینه بچه هایی مثل ما با احساس گناه بزرگ میشن یعنی اتفاقی واسه پدر مادرامون بیفته خودمونو میکشیم این بده

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم