2777
2789
عنوان

رفقا که کنکور دادین تموم شد بیاین

95 بازدید | 15 پست

من امسال یازدهم بودم و معدلم ۱۵شد حدودا

تست زنیم خوبه ولی تشریحی رو یادم میره

من دوازدهم معدلم بالای ۱۸بشه و کنکور هم ۴۰,۵۰بزنم بنظرتون پرستاری یا شنوایی سنجی یا بینایی سنجی یا فیزیو میشه آورد؟

بعد چه کتابی رو برا جامع پیشنهاد میکنین؟

ایکیو خوبه؟

فیزیو  فکر نکنم

ولی بقیه اش رو فکر کنم اگه ۴۰.۵۰ بزنی بیاری 

بنظرم رو نهایی وقت بذار کار کن 

حیفه

داشتن ۲۰ تو نهایی که خیلی کمکت میکنه کلی جلو میندازت

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهایی ۱۸ بترکونه ۸۰۰۰ بده که خوب نیست

واقعا؟!

اخه هر کی یه چیمیگه

همینجا من از یکی مشاوره گرفتم گفتش که ۱۸بیاری معدل درصد سی هم بزنی پرستاری روزانه راحت قبولی

سلام گلم یادم رفت تو تاپیک جوابتو بدم

میانگین ۴۰ بزنی تراز کنکورت میشه ۸۷۰۰ اینا

معدل ۱۸ دوازدهم امسال تراز ۸۳۰۰ اینا میده فکر کنم اگه خیلی خوب تراز بده

سال شمام اینجوری باشه

با اینا تراز کلت میشه حوالی ۸ هزار اینا فکر کنم اگه خیلی خوب بده یازدهم 

البته من نمیدونم شاید کمتر شه چون یازدهم رو ما نداشتیم اطلاع ندارم

با تراز کل ۸ هزار میتونی پیرا بیاری ولی دانشگاهای تاپ نه 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

جامع هم

برا فیزیک نشر الگو پایه و جامع

شیمی مبتکران تک پایه یا خیلی سبز جامع و اونی که مسائله

برا ریاضی نشر الگو آی کیو 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

واقعا؟!اخه هر کی یه چیمیگههمینجا من از یکی مشاوره گرفتم گفتش که ۱۸بیاری معدل درصد سی هم بزنی پرستاری ...

میشه پرستاری ولی سنجش و فیزیو اصلا کمترین حالتش ۹۰۰۰ به بالا میخواد با رتبه اینا میتونی پزشکی تعهدی هم بری