2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمومی ها برای معدل منظورمه

از الان؟ 

برا اون از وسطای شهریور هم بسشه بنظرم

دهم و یازدهم رو تستی اگه بستی دوازدهم پیشخوانی کن تخصصیا تست بزن

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

از الان؟ برا اون از وسطای شهریور هم بسشه بنظرمدهم و یازدهم رو تستی اگه بستی دوازدهم پیشخوانی کن تخصص ...

فعلاً دارم برای کنکور میخونم ولی میخوام کم کم برای عمومی ها هم شروع کنم

پشت کنکورم

الان عمومی نخون چون تا سال دیگه اصن یادت میره از بهمن شروع کن واسه عمومی ها کلا طبق برنامه راهبردی آزمون مثل قلمچی ماز خیلی سبز یکی از اینا پیش برو تا از سردرگمی نجات پیدا کنی 

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم 

الان عمومی نخون چون تا سال دیگه اصن یادت میره از بهمن شروع کن واسه عمومی ها کلا طبق برنامه راهبردی آ ...

چون هم یازدهم بود هم دوازدهم گفتم از الان پیش برم،باشه عزیزم مرسی

چون هم یازدهم بود هم دوازدهم گفتم از الان پیش برم،باشه عزیزم مرسی

نه عزیزم زود تصمیم نگیر اینا هر هفته یه خوابی واسه ما میبینن امسالم قرار بود یازدهمو دوازدهم همه ی درسا باشه ولی دوهفته مونده بود به کنکور اردیبهشت گفتن پشت کنکوری فقط دوازدهم رپ امتحان بدن 

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم 

نه عزیزم زود تصمیم نگیر اینا هر هفته یه خوابی واسه ما میبینن امسالم قرار بود یازدهمو دوازدهم همه ی د ...

آره اتفاقا برا همین گفتم اول دوازدهم چون باز ممکنه یازدهم حذف بشه