2777
2789

بچه ها خواهرم نقطه ضعفمه  

دوقلوییم خییلی خیلی بهش وابسته م و دوسش دارم 

خواهرم به شدت ادم درونگراییه هیچی به من نمیگه اگرم حرفی بزنه ببین دیگه چقدر کارد به استخونش رسیده ک صداش درومده  

خلاصه من خیلی اتفاقی نی نی سایتشو پیدا کردم  

متوجه مشکلاتش شدم  

هربار ک از بیپولی یا مشکلش با شوهرش و اینا تاپیک میذاشت جدا ازینکه خودم واقعا ناراحت میشدم غیر مستقیم ازش میپرسیدم  

خلاصه انقدر تابلو بازی دراوردم فهمید ولی  به روم نیاورد اکانتش حذف کرد

ولی پشیمون شدم گاهی ادم میاد اینجا با غریبه ها حرف میزنه سبک میشه دردل میکنه  

نباید اینکارو میکردم 

درسته نباید ب روش میاوردی

ببین چقدر خجالت کشیده رفتی تاپیکاشو خوندی

حالا ب روش میاوردی مشکلش حل میشد؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تومث شوهرمن فضولی.ادم رونمیذارید توخلوت خودش راحت باشه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته نباید ب روش میاوردیببین چقدر خجالت کشیده رفتی تاپیکاشو خوندیحالا ب روش میاوردی مشکلش حل میشد؟

نه به روش نمیاوردم  

مثلا از بیپولی شوهرش میگفت چون خودشم بخاطر بچه دیگه نتونست بیاد سرکار  باهم همکار بودیم  

من فرداش میمومدم میخوندم براش پول میزدم  

یا راجبه یه موضوعی حرف میزد من فرداش میرفتم بهش راهکار میدادم  

میگفتم راستی فلان چیز بود اینجوری کنی خوبه بنظرم حل میشه  

من هیچ چیز مخفی تو زندگیم ندارم با خواهرم یه جورایی انگار خواهرم خلوت منه  

ولی متاسفانه اون اینجوری نبود خیلی غصه شو خوردم

نه به روش نمیاوردم مثلا از بیپولی شوهرش میگفت چون خودشم بخاطر بچه دیگه نتونست بیاد سرکار باهم همکا ...

کاش تابلو بازی درنمیاوری نامحسوس کمکش میکردی. ولی خب پاک کرده یعنی دوسنداشته بدونی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙