2777
2789

این معلول غلظت خون و کبد چربه

یه صاف کننده خون بخرید و مصرف کنید...عطاریا دارن(کم کمش چهل روز)

آب قبل و بعد غذا به مدت ۱:۳۰ نخورید

اب یخ ممنوع

بین غذا هم ممنوع

اگر در کنار اینها صبحانه یا شام ارده شیره بخورید عالیه(یا کره حیوانی یا خرما یا سرشیر یا عسل یا خامه و...)

بعد چهل روز صاف کننده خون خوردید، اگر حجامت کنید که خیلی عالیه😃👌🏻

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

امتحان کردین؟ از کجا بفهمم غلظت خون دارم

بله

اینا علائمشن

سنگینی سر

خوابرفتگی دست پا

سیاهی و کبودی نوک انگشت پا

ووو

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صبح ها ک بیدار میشم خلط پشت گلو زیاد دارم جوری ک میخام بالا بیارم اینم علائمش میشه؟

نه

خلط یا بزاق؟

خلط

خب از عطاری بلغم‌زدا بخرید استفاده کنید.

آب لیمو

هندوانه

خیار

ماست

بدترش میکنه

ادویه‌ها

عسل

خرما

ارده

شیره

کنجد

بهتر میکنه وضعو