2777
2789
عنوان

درمان راحت سینوزیت😃👌🏻

134 بازدید | 20 پست

دو راه داره

یا از عطاری عطسه‌آور(انفیه) بخرید و استفاده کنید و هرچی مخاط در اومد از بینی خارج کنید(فین کنید)...از انفیه هر روز یا هر سه روز یه بار باید استفاده کرد...هر بار برای یک سوراخ بینی

یا

روغن سیاهدانه بخرید و

شب اول یک قطره داخل بینی سمت راست

شب دوم یک قطره داخل بینی سمت چپ

شب سوم دو قطره داخل بینی سمت راست

شب چهارم دو قطره داخل بینی سمت چپ

شب پنجم سه قطره داخل بینی سمت راست

شب ششم سه قطره داخل بینی سمت چپ

بعد از این شش روز یک هفته قطره را قطع کرده و سپس دوباره به روش بالا یک بار دیگر ادامه دهید

🌹یاعلی

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب منم سینوزیت دارم شبا بینیم میگیره

سلامت باشید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

بیخوابی و نداشتن تمرکز و عصبانی شدن واسه چیه

خشکی مغز

خستگی هم هست؟

خلط پشت گلو از همین سینوزیته توی طب سنتی؟

یکی از دلایلش همینه بله

خشکی مغزخستگی هم هست؟

خستگی نه

زود عصبانی میشم.

بی حوصلگی

مرور خاطرات بد

حافظم کم شده

شباهم که بیخوابی و استرس 

یه کم که بخوابم یه خواب بد و تکراری میبینم

که از خواب میپرم و دیگه تا ساعتای سه و چهار خوابم نمیبره

خستگی نهزود عصبانی میشم.بی حوصلگیمرور خاطرات بدحافظم کم شدهشباهم که بیخوابی و استرس یه کم که بخوابم ...

شما

ادویه و ترشیجات کمتر بخورید

بجاش

صبحا ارده شیره بخورید...یا برای شام

از عطاری هم صاف‌کننده خون بخرید تا چهل روز یا بیشتر(ضرر نداره) استفاده کنید

إن شاءالله خوب می‌شید

خستگی نهزود عصبانی میشم.بی حوصلگیمرور خاطرات بدحافظم کم شدهشباهم که بیخوابی و استرس یه کم که بخوابم ...

صاف کننده مهمتره

آب هم خنک بخورید‌...اما یخ نه

بین غذا آب نخورید

بعدش و قبلشم تا یک و نیم ساعت نخورید

یه تاپیک زدم درباره کبد چرب...اگه تونستید اونم بخونید...متاسفانه همه کبد چرب دارن و اکثر مشکلات از کبده چربه...صاف‌کننده خون درمان کبد چرب هم هست