2777
2789

خواهش میکنم ساده رد نشو و هر چی درباره بخشش میدونی بگو 🥺

از بدی های انتقام بگو 🥺

آرامشم بهم خورده نمیدونم ببخشم یا بگذرم ولی دوس دارم ببخشم ولی میترسم طرفم تنبیه نشه و عبرت نگیره

میترسم بعدا حسرتش رو بخورم که میتونستم ادبش کنم ولی نکردم....

از طرفی دوس دارم ببخشمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقی باش ،منطقی فکر کن

حالا انتقام ک نه

ولی ب سادگی نبخش

بعضیا پرروتر میشن 

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

هیچ کدوم جانم.. رها کن.. چرا شما مسئولیت تادیب یه انسان دیگه رو می خوای به دوش بکشی.. به هستی واگذار ...

میگین رها کن ولی رها کردن چجوریه من بلد نیستم 🥲 فک نکنم تا به حال چیزی رو رها کرده باشم هر چی فک میکنم یادم نمیاد 

همیشه باید به یه نتیجه گیری برسم .‌.. به یه دستاورد 

اون آدم روان منو به بازی گرفت برای من تروما و درد ایجاد کرد یه مدت از بغض و عقده  خیلی زیاد تیروییدی شدم الان بعد از سالها فرصت انتقام پیش اومده 

با وجدانم درگیرم همش میگم تو پاک و مهربون بودی اینی که میخواد تلافی کنه تو نیستی 

دلیلش چیه که می ترسی یعنی موضوع اصلی که می ترسی ادب نشه

میترسم که نه در واقع زورم میاد 

زورم میاد من اون همه اذیت شده باشم ولی خودش بدون اینکه کوچک ترین ضرری کرده باشه از این مرحله قسر در بره