2777
2789

ده سال زندگیم خیلی بد بود بعد ده سال معجزه شد و بشدت زندگیم رو روال افتاد 

می‌خواستیم بریم مشهد 

همسرم کارمنده و اونجا بهش جا اسکان میدن 

برادرشوهرم تازه ازدواج کرده و من هیچ بدی تو این ده سال ازش ندیدم تازه خیلی هم ب پسرم از ی جهاتی کمک کرده 

خانمشم سنش کمه و معمولی هستیم باهم (گاهی حس میکنم افاده آیه گاهی هم نه)

مادرشوهرم دیروز گفت خواستین برید ب برادرشوهرتم بگو باهم برید اوناهم بیان چون شما محل اسکان دارید 

گفتم ببینیم چی پیش میاد 

اومدم ب همسرم گفتم اون تازه وارد جمع خانواده شده و من زیاد باهاش راحت نیستم اوناهم اولین سفرشونه ماهم همچنین نمیخام خاطره ی بدی بشه من میخام اولین سفر زندگی مشترکم و راحت باشم 

شوهرم گفت خب چرا راحت نیستی چی میشه بیان گفتم راحت نیستم دیگه 

تاخود صبح نخوابیدم من بدذات نیستم ولی خیلی دلشکسته هستم از دست مادرشوهرم 

وقتی عمیق فکر کردم همه ی حرفامو راحت نیستم هام بهانه بود چون مادرشوهرم گفته میخام لج کنم اولا 

دوماً انگار حسودیم شد ب جاریم ک از اولین سال زندگی مشترکش قسمتش شده بره مشهد بعد من ده ساله تلاش میکنم نمیشه 

تا صبح چشم روهم نزاشتم هی باخودم گفتم نه عمرا بزارم بیان و فلان و بهنان 

صبح آنقدر گریه کردم 

بعد گفتم خدا باهام قهر می‌کنه چرا من باید مانع بشم آخه 

همین ک تصمیم گرفتم ک قبول کنم اوناهم بیان دلم ی آرامش عجیبی اومد 

ب نظرتون تصمیمم درسته؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووم.خانوادگی بهتره.شاید اونها اصلا شرایطش باشع نیان..بعد کافی بود فقط تعارف میزدی

برادرشوهر و جاریم اصلا خبر ندارن 

شاید ب قول شما خبردار بشن نیان 

ولی من از سیاهی قلبم متعجب شدم واقعا اصلا اینجور آدمی نبودم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

یه تاروف بزنید حالا 

اونا چنروز بیشتر واینمستن 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بله درسته گلم قبول دارم با فامیل سخته

میدونی برادرشوعرم خیلی آدم ارومیه اخلاق خوبی هم داره من مطمئنم باهاش ب مشکل برمی‌خوریم جاریمم معمولیه 

فقط ب اون دوتا دلیل میخواستم نیان 

اصصلاا عذاب وجدان نداشته باس

این حق توعه که اولین سفرت رو خوش باشی 

اما اگر احساس می کنی برادرشوهرت خوبه و باهاش بهت خوش می گذره می تونی سخت هم نگیری 

حسادت و حرف مادرشوهرت رو بذار کنار اونم دلش سوخته گفته شما میرید اون یکی داداشم بگو بیاد گناه دارن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
برادرشوهر و جاریم اصلا خبر ندارن شاید ب قول شما خبردار بشن نیان ولی من از سیاهی قلبم متعجب شدم واقعا ...

ن قلبتون سیاه نیست.

آدمیه دیگه دوست داره ی کارهایی فقط با شوهرش و بچه هاش انجام بده.

ولی خب سعی کن خودت درگیر جاری نکن.دیگه شرایطها فرق داره

خوشحال باش که شما واسطه خیر و زیارت برای اونا شدی، شاید اونجا جاریت برات دعا کرد و شرایطت باز هم بهتر شد، به علاوه هر وقت از دستت برمیاد برای دیگران خیر باش که خدا هم جایی که فکرشو نمیکنی دستتو میگیره گلم، پیشاپیش زیارتت قبول باشه التماس دعا🌺

اگه اولین سفرته کاملا بهت حق میدم

تا صبح نخوابیدم از این بد ذاتی 

بله اولین سفر زندگی مشترکمونه همیشه ی خدا پول نداشتیم بریم 

همینکه تصمیم گرفتم بیان دلم آروم شد