2777
2789

خب چون خیلی زوده براش دو تا چهارسالگی زمانشه هر وقت بچه اماده بود دکتر به من گفت تا چهار سالگی ممکنه طول بکشه تا آلت بچه تکمیل شه بتونه خودشو نگهداره من خودم چهارسالگی در عرض دو روز از پوشک گرفتمش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارسالگی خیلی زیاده

نه زیاد نیست هر بچه ای یه زمانی امده اشت پسر منم چهارسالگی حاضر بود البته من با روانشناس کودک هم مشورت کردم پسر من یکمم زود به دنیا اومد کلا همه چیزش یکم دیر بود ولی خب از پوشک گرفتمش راحت الانم 5 سالشه الکی هم حرص نخوردم خودمو بچمو عذاب بدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

باید پوشک را بصورت ناگهانی حذف کنید. چندین و چندین بار خودش را خیس و کثیف کنه تا سیستم عصبی و مغزیش بفهمه فرمان هایی که به ماهیچه های دفع میده چه بازخوردی داره. کم کم سیناپس هاش تو مغزش شکل میگیره و کنترلش را افزایش میده. اگر در این سن و سریعا این کار را نکنید و با موشک ادامه بدید اون سیناپس هایی که قرار بوده برای کنترل دفع کار کنه به موارد دیگری اختصاص پیدا می کنه و بچه سالها با این موضوع درگیر خواهد بود.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

چون کوچیکه نمیفهمه منم بچم 2سالشه قشنگ میفهمم ک نمیتونه

چند بار تو حموم بود تا پوشک بیارم دیدم جیش کرده میگم جیش کردی؟ زمین و نگاه می‌کنه میگه جیش کردم .یعنی قبلش اصلا نفهمیده بود.

من نه توان شست و شوی فرش و مبل و دارم نه جاشو

یکم حساسیت و وسواس و نجس و پاکی را باید بذاری کنار. بچه داری همینه. یک ماه دیگه همه را بده برای شستشو. فکر کن صد سال پیش که پوشک نبود در این زمینه چقدر خوب همه چیز برای مغز بچه پیش می رفته.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

خب چون خیلی زوده براش دو تا چهارسالگی زمانشه هر وقت بچه اماده بود دکتر به من گفت تا چهار سالگی ممکنه ...

۴ سال؟عریم ۴ ساللل خیلییی دیره چجوری تحمل میکردی خودشم اذیت بوده یعنی ۴ سالش بود پوشکش میکردی 

عجله داری 

دختر من نزدیک ۳ بود 

راحت گرفتمش ، چون واقعا آماده بود 

سر یه هفته یاد گرفت 

اطرافیانم خیلی میگفتن دیره و فلان ، ولی وقتی من می‌دیدم بچه هنوز آمادگیشو نداره....

عجله نکن ، ۳ ۴ ماه هم صبر کن

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....