2777
2789
عنوان

جای من بودید پولش رو میدادید

198 بازدید | 20 پست

۴۰ روز پیش رفتم دندانپزشکی ۴ تا دندونم پوسیده بود و درد میکرد  . برام پر کرد درست کرد پولش شد ۱۰ میلیون من ۵ میلیون رو دادم ۵ رو بهش گفتم گفتم یک ماه دیگه میزنم چون قبلا برام پیش اومده طرف دندونم رو خراب کرده بود بخاطر همین این کار رو کردم . الان بعد از ۴۰ رو هنوز درد می‌کنه و تو دندونم سیاه شده و داره بیشتر میشه . ۴ تا دندونم رو زیر یک ساعت درست کرد چون عجله داشت میخواست بره .حس میکنم ماست مالی کرد 

جای من بودید چکار می‌کردید ؟

بقیه پولش رو می‌دادید ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک دندونم شد ۷ تومن از اخریا بود  ولی دوستام میگن چون اعصب کشی پر کردی روکش ندادی خراب میشه  باز دیگ محیط دهانه  نمیدونم عزیز برو دندون پزشکیا دیگ نشون بده ببین ایراد از کار دکتره یا نه 

خیلی ارزون حساب کرده من چون وسواس فکری دارم بله می دادم ولی گیر می دادم اگر مشکلی هست رفع هم بکنه

اره ۴ تا ۱۰ تومن مناسبه خیلی حتی با بینه هم اینجور نمیش اعصب کشی و پر شاید ی کار دیگ کرده ک کمتر شده نمیدونم