2777
2789

دلیل بحث امشب خیلی چیز ساده و الکی بود ولی برای من شدیدا مهم بود 

ما همکلاسی دانشگاهی هستیم و امشب یه دختری بهش پیام داد که لینک یه کلاسی رو ازش بگیره و سریع خودش اومد بهم گفت یعنی اخلاقشه چون خودش حساسه میاد میگه من فکر بد نکنم . بعد خودم گفتم‌خب اشکال نداره صحبت کن ، بعد از چت هاشون اومد گفت چقدر زشت بود خوشحال من که تو انقد خوشگلی ،من این حرفش خیلی بهم برخورد چون اصلا برام مهم نیست که داره تعریف میکنه من از این ناراحت میشم که مدام مقایسه میکنه ،چرا اخه تو باید بری به قیافه دختره زل بزنی که من خوشگلترم یا اون زشته یعنی هنوز انقد بچه و نا پخته ای که پای کسی رو به رابطه باز نکنی بعد قسم میخوره فقط نگاش کردم که ببینم میشناسم یا نه🤦‍♀️نمیدونم من زیادی حساسم یا این کرم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بگم حساس نباش چقدر گیر میدی این حرفا من خودمم اینطوریم چون نیازرابطس ولی خب بنظرم بهش بگو ک تو نباید منو مقایسه کنی و قهر ب صورت ناز کنی واسه این موضوع بنظرم کات کردن زیاد از حده

خب الان گیریم دختره ک پیام داده بودخوشگلتر از تو بوداونوقت تکلیف چی بود؟چرا باید قیاس میکرداینجور پس ...

بخدا منم همینو دارم میگم

من میگم بابا اصن هزار تا خوشگلتر هست ، چه دلیلی داره مقایسه کنی ، انقد کودنی ک نمیدونی مقایسه کردن ینی داری معیار تعیین میکنی برای من

بعد میگن نه زیادیه تو بزرگش کردی‌

بخدا اصن اینو گفت انگار یه آب سرد ریختن‌روم

شماهم جلوش همین کارو انجام بده یکبار اگ بدش بیاد دیگه خودش میفهمه نره عکس کسیو ببینه

عزیزم وقتی میخوای راهنمایی بدی یه کم فکر کن، اومدیم یه نفر پستت خوند و به حرفت گوش داد به نظرت گند زده نمیشه به غرور مردش؟