یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما از تاپیک ازدواج که زدی مشخصه حس عدم تمایلت بخاطر لجاجتیه که چون فکر میکنی اجبارت کردن با پسر عمو عقد کنی و اجباریه دارن حق انتخابتو میگیرن این حس بخاطر اینه اما سعی کنی منطقی بهش نگاه کن ببین پسره چطوره از لحاظ هوش و اینا به خوبیاش خوب دقت و فکر کن کاری کرده غافلگیر بشی از هوش رفتارش؟
طلاق کلا با مردا هس خانما طلاق دادن ندارن ،اگ مدرک دفاعی محکمه پسند داشته باشن عسروحرج دارن
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
اگر طرف مقابل با شرطت موافقت کنه حق طلاق دست تو میوفته اما بشرطی که خیلی بهت اعتماد کنه اون شرط رو ب ...
نه نمیدن..من عقدم..خونوادمون سنتی ان...من هیچ وقت نمی تونم جدا شم...بمیرم بهتر از اینه که اسم طلاق بیارم...مامانم طلاق گرفت مجبور شد برگرده حتی نمیزاشتن من رو ببینه
به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
اره فکر کنم همینه..احساس میکنم انتخاب رو ازم گرفتن...
منطقی بهش فکر کن چون یه خانمی از رو اجبار با یه آقا ازدواج کرده بود با اینکه خودش قبول داشت شوهرش فرشتس و کلی حامیش بوده و همدل اما دوستش نداره این موقعیه که یجورایی میخوای کم نیاری و بخاطر اون اجبار نمیتونی منطقی فکر کنی که شاید واقعا پسره شانسم خوب باشه
افرین نمیدونم خیلی خانما دیگ مثل خودت افکار ندارن ،رهایی نمیدن بعد تو اون جهنمی ک ساختن یه بچه بیگناه هم وارد جهنم شون میکنن
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.