2777
2789
عنوان

چرا من هیچ شوقی برا ازدواج ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 45 پست
شاید دچار ترس از ازدواج شدی اینکه آیا انتخابی درست دارم ولی بعدش چی میشه و اینا ولی وقتی بری سر زندگ ...

فکر کردن به ازدواجم برام ترسناکه...اینکه مامانم کنارم نباشه..شاید بچه گانه باشه حرفم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
دوستش نداری به اندازه کافی وگرنه پرپر میزدی که بری سر خونه زندگیت

پسرعمومه..اتفاقا دوستش دارم هیچ مردی بهتر از اون برام نبود یه خورده از تعصبی بودنش خوشم نمیاد

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از تاپیک ازدواج که زدی مشخصه حس عدم تمایلت بخاطر لجاجتیه که چون فکر می‌کنی اجبارت کردن با پسر عمو عقد کنی و اجباریه دارن حق انتخابتو میگیرن این حس بخاطر اینه اما سعی کنی منطقی بهش نگاه کن ببین پسره چطوره از لحاظ هوش و اینا به خوبیاش خوب دقت و فکر کن کاری کرده غافلگیر بشی از هوش رفتارش؟

فقط دو نکته ای میگم سخت بگیرین ۱ در سند ازدواج تون دو شرط حق طلاق و هرگونه ازدواج ثابت وموقت نداشته ...

حق طلاق که با مرده کلا

آره..خیلی از مسئولیت ..از اینکه یکی امر و نهی کنه..رفت و امد با خانواده مادری شوهرم عذابه برام

باید یاد بگیری قوی باشی نذاری بهت زور بگن تو‌محکم باشی چیزی برای ترس وجود نداره

از مسئولیت هم نترس هرچی که بلد نیستی از همین فردا شروع کن

همه ما اشتباه میکنیم و اینا میشن تجربه

شما از تاپیک ازدواج که زدی مشخصه حس عدم تمایلت بخاطر لجاجتیه که چون فکر می‌کنی اجبارت کردن با پسر عم ...

اره فکر کنم همینه..احساس میکنم انتخاب رو ازم گرفتن...

باید یاد بگیری قوی باشی نذاری بهت زور بگن تو‌محکم باشی چیزی برای ترس وجود ندارهاز مسئولیت هم نترس هر ...

من خیلی ساده و بی زبونم....خونواده شوهرم زیادن و زبون دار....

حق طلاق که با مرده کلا

طلاق کلا با مردا هس خانما طلاق دادن ندارن ،اگ مدرک دفاعی محکمه پسند داشته باشن عسروحرج دارن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اگر طرف مقابل با شرطت موافقت کنه حق طلاق دست تو میوفته اما بشرطی که خیلی بهت اعتماد کنه اون شرط رو ب ...

نه نمیدن..من عقدم..خونوادمون سنتی ان...من هیچ وقت نمی تونم جدا شم...بمیرم بهتر از اینه که اسم طلاق بیارم...مامانم طلاق گرفت مجبور شد برگرده حتی نمیزاشتن من رو ببینه

طلاق کلا با مردا هس خانما طلاق دادن ندارن ،اگ مدرک دفاعی محکمه پسند داشته باشن عسروحرج دارن

دقیقااا..از این اسارت متنفرم

اره فکر کنم همینه..احساس میکنم انتخاب رو ازم گرفتن...

منطقی بهش فکر کن چون یه خانمی از رو اجبار با یه آقا ازدواج کرده بود با اینکه خودش قبول داشت شوهرش فرشتس و کلی حامیش بوده و همدل اما دوستش نداره این موقعیه که یجورایی میخوای کم نیاری و بخاطر اون اجبار نمیتونی منطقی فکر کنی که شاید واقعا پسره شانسم خوب باشه

ساده نباش،دست خودته عزیزمکسی خواست بهت بی احترامی کنه یا امرو نهی کنه جلوش وایسا

چجوری؟من یه عمر اینجوری بزرگ شدم همیشه چشم گفتم

دقیقااا..از این اسارت متنفرم

افرین نمیدونم خیلی خانما دیگ مثل خودت افکار ندارن ،رهایی نمیدن بعد تو اون جهنمی ک ساختن یه بچه بیگناه هم وارد جهنم شون میکنن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.