2777
2789
عنوان

فردا می‌خوام جدا بشم ولی دوستش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 29 پست
همه میگن نباید بهت می‌گفت..

بنده خدا صادق بوده و گفته.خوبه بعدها توی زندگی از زبون کسی دیگه میشنیدی؟؟

من جای تو بودم همچین کاری نمیکردم.الان اکثر پسرها با پارتنرهاشون رابطه دارن.دلیلت واسه جدایی موجه نیست.واسه زندگی گذشته ش بوده.بتوکه خیانت نکرده.

چرا پیدا نمیشه؟یعنی مردا هرکاری بخوان بکنن اما خانوما مجاز نیستن؟از نظر من کسی ک حتی یه زمان اینکارو ...

بله

آلان ببینید پسری هست کها دوست دختر نداشته باشه ؟

یا با دختری در ارتباط نباشه؟

و اکثریت  پسرای که دوست دختر دارن رابطه هم دارن

اگر هم به همسرشان نگفتن قط برای این نگفتن که فردا مشکلی پیش اومد پتکی نشه که فرود بیاد رو سرش

ما زن ها بیشتر درگیر روابط عاطفی هستیم بعد ج.نسی

آز نظر من پارتنرم هم کار درستی نکرده که بهم گفته

وگرنه مردی نیست که قبل از ازدواج رابطه نداشته 

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون همه ای ک ازش حرف میزنی حسوداتن عزیزم

چرا حسود

اونایی که تو سایت هستن منو هم ندیدن حسودن...؟

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
بلهآلان ببینید پسری هست کها دوست دختر نداشته باشه ؟یا با دختری در ارتباط نباشه؟و اکثریت پسرای که دو ...

اگه فکر میکنید مردی نیست که رابطه نداشته خب پس همین ادم گزینه مناسب تریه اما فهمیدن اینکه شخص قبل ازدواج چجوری بوده کار سختی نیست حتی بعدش از حرکات اون شخص قشنگ مشخصه که در هر امری بار اولشه یا تجربه داره 

بلهآلان ببینید پسری هست کها دوست دختر نداشته باشه ؟یا با دختری در ارتباط نباشه؟و اکثریت پسرای که دو ...

عزیزم ببین شما یک راه داری یا باید با این موضوع کنار بیای ک البته بنظر من بدون مشاوره امکان پذیر نیست یا اون شخص رو به کل فراموش کنی در نهایت برو سمت کسی ک شبیهته همون کارایی ک خودت کردی رو انجام داده حداقل دوست دختر داشته اما نه رابطه والا من خودمم  قبل ازدواج دوست پسر داشتم حتی با شوهرمم دوست بودم اما هرچیزی حد و حدودی داره

اگه فکر میکنید مردی نیست که رابطه نداشته خب پس همین ادم گزینه مناسب تریه اما فهمیدن اینکه شخص قبل از ...

دلیل موجهی نیست مردها سیاست بالایی دارند میتونن خودشون رو پاستوریزه نشون بدن کار سختی نیست...

عزیزم ببین شما یک راه داری یا باید با این موضوع کنار بیای ک البته بنظر من بدون مشاوره امکان پذیر نیس ...

درسته آما بیا قبول کن پسری نیست که رابطه جنسی قبل آز ازدواج نداشته باشه خیلی خیلی تعداد کمی.. چون به همسرشان نمیگن 

اره به خطر همین دارم کنارش می‌زارم چون من تا حالا رابطه نداشتم

درسته آما بیا قبول کن پسری نیست که رابطه جنسی قبل آز ازدواج نداشته باشه خیلی خیلی تعداد کمی.. چون به ...

من واقعا مطمئنم که همسرم رابطه نداشته حالا کاری به این ندارم اما شما چون الان توی این شرایط هستی بخشی از مغزت میخواد قانعت کنه ک همه مردا همینن درصورتی ک اینطور نیست بری جلو متوجه میشی و میگم شخصی ک کلا مقید باشه ب نداشتن رابطه مشخصه من ادمای زیادی رو دیدم اولین فاکتورش هم اینه ک تو سن کم میخوان ازدواج کنن که دچار همون رابطه قبل ازدواجو این داستانا نشن

اگه میتونی فراموشش کنی طاقت نبودشو داری تمومش کن ولی بدون تو گذشته هر کسی بگردی ی چیزی هست بهتر بود نمیگفت بهت ولی الان ک میدونی قبل تو باهاش بوده نه همزمان

اگه قراره همیشه یادت بمونه و تو رابطه تاثیر بزاره بهتره تمومش کنی

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍

اگه میتونی فراموشش کنی طاقت نبودشو داری تمومش کن ولی بدون تو گذشته هر کسی بگردی ی چیزی هست بهتر بود ...

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم...

دخترا بزرگترین ایرادشون همینه که هرجا میشینن میگن ما با هیچ پسری نبودیم و افتاب مهتاب ندیده ایم و هیچ رابطه ای نداشتیم 

تصور میکنن مردا متوجه نمیشن طرف داره دروغ میگنه 

وقتی میگید مرد خوب گیر نمیاد

همون صحبت اقایون رو تکرار میکنید که میگن زن خوب گیر نمیاد 

آقا هستم.......................................................................................................

اسی ببخشید ولی به نظرم داری اشتباه می کنی

ببین ..متاسفانه دوره زمونه بد شده یا اقایون پسرا دائم تو روابط دوست دختر دوست پسری هستن برای رابطه و تن به ازدواج نمیدن...یا قبل ازدواج درگیر پو رن و این حرفا میشن تا با خودشون کنار بیان.. ههمون ادمیم اشتباهاتی داریم‌تو گذشته...نمیدونم والا چی بگم ولی بهت گفته باهات روراست بوده..باید ببینی جنبه های دیگه چطوره ایا اهل خیانت هست یا نه...اما متاسفانه خیلی خیلی خیلی کم پیدا میشه اقا پسری که اهل اینکارا نبوده 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

اگ میخواستی بزاریش کنارچراازش سواستفاده کردی بقول خودت ازکفشت تاشهریه دانشگات..زودترتموم میکردی بهتر ...

من سو استفاده نکردم هر کاری کرد خودش کرد مجبورش نکردم

و اینکه هنوز این ماجرا پیش نیومده بود