2777
2789
عنوان

رفیق بازی شوهر

141 بازدید | 9 پست

خب ما نامزدیم شیرینی خورده 

بعد ب رفیقی داره همش باهمن پسره سربازی بوده بعد الان اومده تموم شده سربازیش 

قبلا مرخصی می اومد بسگی نامزدم با این بود همیشه ما دعوا داشتیم 

حتا امشب نامزدم رفته دنبالش خیلی اعصابم خورد شده 

بعد من گفتم قربونم برو گفت چقدر زیاده خاهی 

هر وقت این رفیقش میاد انگار نه انگار من ایندشم انگار اونه همه چیش 

چیکار کنم واکنش نشون ندم می‌دونه بدم میاد دعوا می کنیم بخاطر اون اما اونی ترجیح میده 

لطفاً بگید واکنش نشون ندم یا بدم ؟

نصحیت نمیخام ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت زیاده روی نمیکنی اون بدبخت هم نیاز داره رفیق داشته باشه چرا انقد چسبیدی بهش؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

خب آخه وقتی اونه منو نمی بینه من چیکار کنم بنظر شما 🙂

یه سوال بپرسم

تو دوران کودکی 

تو خانوادت کسی بوده که بهت بی توجهی کرده و نادیدت گرفته؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

یه سوال بپرسمتو دوران کودکی تو خانوادت کسی بوده که بهت بی توجهی کرده و نادیدت گرفته؟

ن نبوده اما خب من خیلی ب این آدم وابسته ام اصلا ن رفیقی دارم نه هیچی فقط خدشه 

اصلا خودمم خسته شدم از این وابستگی هر چی من وابسته میشم احساس می کنم اون اصلا مهم نیست براش بودن من وقتی رفیقش مهم تر منه:)

من اگه بگم بیا بریم فلان جا نمیاد اما حاضره همیشه رفیقاشو بزاره تو ماشین دور شهر پایین بیاد :)

ن نبوده اما خب من خیلی ب این آدم وابسته ام اصلا ن رفیقی دارم نه هیچی فقط خدشه اصلا خودمم خسته شدم از ...

درسته خب ی سوال دیگه 

تو بچگیت پدر یا مادرت ترکت کردن؟ یا مثلا انقد دعوا کنن بترسی طلاق بگیرن؟ یا تجربه نبود پدر یا مادر رو داشتی؟