2777
2789

بچها ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری و با چه رشته‌ای مهاجرت کردن و اگه کسی نزدیکتون‌ می‌شناسید بهم معرفی کنید تا باهاش ارتباط بگیرم خیلی واسم مهمه...

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

مهاجرت الان فقط شررایط مالی بالاا میخواد به غیر مدرک هاش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه؟کدوم دانشگاه؟

گلم چند سال پشت کنکور بودم دیپلم تجربی، از رشتم دیگه راضی نیستم نمیخوام پشت بمونم و میخوام مهاجرت کنم دانشگاه آزاد ميخوام ثبتنام‌ کنم

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

مهاجرت الان فقط شررایط مالی بالاا میخواد به غیر مدرک هاش

چقدر مثلا؟ حالا کسی بوده که تحصیلی مهاجرت کرده باشه؟؟

چقدر مثلا؟ حالا کسی بوده که تحصیلی مهاجرت کرده باشه؟؟

ماهی ۳۰ میلیون از ترکیه و گرجستان 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تو اینستا بگرد دنبال پیج های مهاجرتی

اکثر اونایی که مهاجرت کردن پبج پابلیک دارن

خودم تجربه ای ندارم

ولی شنیدم نوع دانشگاه مهم نیست انگاری

میگن نمره زبان و رزومه مهمه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

ادم دیدم کارشناسی ازاد خونده ارشد شریف

یا علوم پزشکی ازاد خونده تخصص دانشگاه علوم پزشکی تهران الانم هیات علمی هست و جراح معروف هست 

شنیدم هم تو اینستا با مدرک ازاد رفتن دانشگاه های خوب 

به تلاش خودت بستگی داره 

بعضی دانشگاه ازادا هم مفت نمی ارزن 

گلم چند سال پشت کنکور بودم دیپلم تجربی، از رشتم دیگه راضی نیستم نمیخوام پشت بمونم و میخوام مهاجرت کن ...

رشته پرستاری خوبه برای مهاجرت

می توتی توی یوتیوب ببینی 

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀