bedunenam مدیر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3591 عنوان من از اون ادماییم که حتی با شنیدن یه کلمه کل روزم خراب میشه | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست شمام اینجوریین؟نمیدونم شاید من خیلی حساسم ولی همش به اون حرف میشینم فکر میکنم فرقیم نمیکنه اونو از کی شنیده باشم(اینم بگم خودم همیشه حواسم به حرفام هست که کسی حس بدی نگیره تو هر مسئله ای خدایی نکرده) 1404/05/01 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bedunenam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3591 اعتماد به نفس نداری ، خودتو قبول نداری که با یه حرف اینجوری بهم میریزی نه اصلا ربطی به اعتماد به نفس نداره اون حرف صرفا راجب ظاهر یا شخصیت یه ادم نیست(چون توی این موردا خودمو خیلی قبول دارم و نظر کسی برام مهم نیست)کلا موارد دیگه منظورمه
bedunenam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3591 منم اینجوریمالبته کسی وقتی اینکارو میکنه هفتشو خراب میکنمبا بد باید بد کرد مهم نیست شعرا چی میگن😂 آخه من دلم نمیاد واقعا😂🤦🏻♀️ولی درست میگی
bedunenam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3591 بقران خیلی تا پیام ندم فحش ندم اروم نمیگیرم این دیگه خیلییی بدددده💔🥺 منم واقعا😂🤦🏻♀️
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 منم واقعا😂🤦🏻♀️ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
سیلورین عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 4273 حساسی محل نذار. با حال بدتم یکم ادامه بده مشغول هر کاری بودی کمکم برطرف میشه دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
bedunenam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3591 حساسی محل نذار. با حال بدتم یکم ادامه بده مشغول هر کاری بودی کمکم برطرف میشه اره ولی کلا اینطوریه که فقط یک روز درگیرم میکنه بعدش برام مهم نیست(درضمن چقدر عجیب این پیامو که الان داشتم واست مینوشتم انگار این صحنه رو قبلا دیدم دژاوو شد گفتم بهت بگم😂)
سیلورین عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 4273 اره ولی کلا اینطوریه که فقط یک روز درگیرم میکنه بعدش برام مهم نیست(درضمن چقدر عجیب این پیامو که الان ... 😊 دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام