2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید کمک

272 بازدید | 47 پست

سلام خانمای گل، من ۱۴ ساله ازدواج کردم ۳تا پسر دارم، با عشق ازدواج کردیم ولی الان چند وقتی میشه زندگیم خیلی سرد شده تا جایی که حتی جای خوابمون جدا شده دلم میخواد دوباره اون عشق و محبت به زندگیم برگرده میشه هر راهکاری بلد هستید بهم بگید؟؟

یه مدت خیلی افسرده بودم ولی الان تصمیم گرفتم برای زندگیم تلاش کنم و تسلیم نشم میشه کمکم کنید؟؟

شوهر من شدیداً برای من کم حرفه ولی کنار خانوادش و دوستان و همکارانش مثل رادیو میشه سر این موضوع خیلی بحث داشتیم ولی فرقی که نکرده هیییچ تازه روز به روز بدتر هم میشه

خب چرا از خودش دلیل سردی رفتارش نمی‌پرسی؟

مثلا بگو حس میکنم  قبلا خیلی بهتر بودیم  صمیمی تر الان حتی جا خواب مون جدا شده ؟مگه چیزی شده ؟ مشکلی پیش اومده؟؟؟این مسئله ها منو داره اذیت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت فاصله داشته باشید گاهی انقدر نزدیکیم کیفیت پایین میاد

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

خوب توجه کن ببین درمورد چی با اونا حرف میزنه ب چه موضوعی علاقه داره حرف بزنی یکی سعی کن موضوعی که جالب براش رو پیش بکشی ولی کم کم اهسته توقع نداشته باش تا صبح برات حرف بزنه ولی کم کم قلقش دستت میاد زیادم دورو اطرفش نباش که کسل کننده باشه براش

مثلا بگو حس میکنم قبلا خیلی بهتر بودیم صمیمی تر الان حتی جا خواب مون جدا شده ؟مگه چیزی شده ؟ مشکلی ...

به خدا انقدرررر باهاش حرف میزنم میگم دلم برات تنگ شده میگم به وجودت احتیاج دارم ولی اصلا اهمیت نمیده انگار جادو شده اصلا محل نمیده فقط تا می‌خوام اعتراض کنم میگه باز شروع نکن حوصله ندارم

خب چرا از خودش دلیل سردی رفتارش نمی‌پرسی؟

خیلی پرسیدم همش میگه ول کن حوصله ندارم کار دارم و این حرفا همش پای گوشیه یعنی من هرچقدر حرف میزنم اصلا سرش رو بالا هم نمیاره

باهم دیگه حرف بزنید علت سردی رفتارش رو بپرس، یاد اوایل ازدواج بیار بگو که میخوای مثل قبل باشی مطمئن باش تغییر میکنه رفتارش 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

یه مدت فاصله داشته باشید گاهی انقدر نزدیکیم کیفیت پایین میاد

اتفاقا فاصله هم گرفتم ولی انگار از خداش بود و دیگه راحت برای خودش زندگی مجردی داشت حتی ماه به ماه برای رابطه هم نمیومد

خیلی پرسیدم همش میگه ول کن حوصله ندارم کار دارم و این حرفا همش پای گوشیه یعنی من هرچقدر حرف میزنم اص ...

با خواهر شوهرت یا مادرشوهرت صمیمی نیستی ؟ بهشون بگی باهاش حرف بزنن؟

مطمن مشکل رفتاری از شما نیست وگرنه نمیومدی بپرسی و زندگیت حل کنی

برو بهش بگو یادته قدیما یا اون سال ها یا روز ها خودت بهتر میدونی دیگ، بگو چ روز و شب های بود یادته چیا میگفتیم و از این حرفا بعد ببین اگ چ سرد برخورد کرد چ خوب تو بگو ولی تو تغییر کردی، بگو چرا؟ این زندگی چشه این بچه های ناز چرا داری این رفتار میکنی، اگ. عصبی شد و یا گفت نع و ن برو خیال میکنی، بگو ن اروم دارم صحبت میکنم تو هم اروم حرفام چیزی نیست جز حقیقت، بگو اگر نیستی چرا این رفتار و اون رفتار میکنی(دیگ هر رفتاری کرده بگو بهش) بگو پای کسی در میونه؟! اگ انکار اینا کرد بگو اگ کسی باشه نباشه تو دیگ اونی نیستی ک میشناختم فک نمیکردم تو اینطور باشی بگو نمیبخشمت چون تو شریک زندگی منی ولی این حرفا رفتارا جایز نبست

ولییی ببین دختر از امشب یا فردا شب برو پیشش بخواب ن بچی ولش کن ن برو

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

به خدا انقدرررر باهاش حرف میزنم میگم دلم برات تنگ شده میگم به وجودت احتیاج دارم ولی اصلا اهمیت نمیده ...

منه دروغ میگی فکر میکنی جادو وجود نداره ؟ میدونستی من و دوست پسرم ۲ هفته مونده به خواستگاریم سرد میشه و میخوره بهم چرااا؟؟چون دوست صمیمیم طلسم  جدایی زده برامون این اتفاق هم که میگم برای همین ماه که افتاده 

خیلی پرسیدم همش میگه ول کن حوصله ندارم کار دارم و این حرفا همش پای گوشیه یعنی من هرچقدر حرف میزنم اص ...

خووووووو چرا گوشیش نمیگردی علومه با یکی دیگست 

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

شما که خوبین ما پنج ساله ازدواج کردیم بچه م نداریم خوصله ی همدیگه رو نداریم دیگه عشقه چی کشکه چی 

اون شور و شوق اول دیگه برنمیگرده ادما مدل عشق بینشون عوض میشه بیشتر وابسته میشن به هم