2777
2789
عنوان

خسته شدم از دارو دادن به بچم

197 بازدید | 10 پست

داروی شن ریزه کلیه و رانیتیدین هر دوازده ساعت.شربت زینک و مولتی ویتامین و پدی لاکت....امروزم ک به جمعشون استامینفونم اضافه شده چون واکسن ۴ماهگیشو زدم خسته شدم....از طرفی هم میترسم واسه کبدش بد باشه این همه دارو😔😔😔

وای منم بعضی وقتا به ستوه می اومدم از این همه دارو.بخصوص که بچه بددارو هم باشه.ولی بازم خدا رو شکر که درگیریمون این چیزاس

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا تو شکر کن..دردش اینه...بچه های دیگه ای رو که ببینی چی میگی؟؟

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
خداروشکر میکنم.واسه خودش میترسم که داروها عوارص داشته باشه

نه ان شاالله که چیزی نیست.زود خوب میشه.نگران نباش

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
شما چ داروهایی میدادین؟عوارض نداشت؟

منم رانیتیدین و مولتی و اهنو و زینک پلاس و بیشتر مواقع آنتی بیوتیک میدادم.یه دوره یادمه در عرص یه مدت کوتاه چار نوع انتی بیوتیک دادم سرماخوردگیش خوب نمیشد.اواخر دیگه خودش عادت کرده بود می اومد مینشست میخورد.نگران نباش شیر خودتو بیشتر بهش بده سموم از بدنش دفع شه.بعد از شش ماه هم میتونی آب بهش بدی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
وای خیلی سخته.....امشبم ک تا صبح باید بیدار باشم...

اوخ اره تب داره دیگه.تو میتونی.برعکس ادم همین شبا بیشتر خواب الود میشه  تا سرتو بزاری میری