2777
2789
عنوان

شوهرشو بردن کمپ

138 بازدید | 17 پست

بچه ها دوستم شوهرش اعتیاد شدید داشته بعد یه دختر۱ساله هم دارن

وضع مالیشونم خوب نیست

حالا اونروزی کلی دعوا کردن وفلان شوهرش گوشیشو برمیداره میگه هیچکس خبردار نشه من میخوام برم کمپ اصلاهم نمیگم کدوم کمپ

به یک نفرم نگفته

فقط رفته و یکم بعد زنگ زده که ۱۲روز قراره نگهم دارن

دوستم خیلی ناراحته ومدام میاد با من دردو دل میکنه

خیلی نگرانم احساس میکنم شوهرش پیچونده

مگه کمپ۱۲روزه میشه بدون اینکه کسی بره امضایی چیزی بده؟

چیکارکنم همش دلداری میدم دوستمو چیزی نمیگم ولی روم نمیشه بگم پیگیری کن مطمئن شو رفته کمپ اصلا

بعد شوهرش سابقه خیانت هم داشته 

خیلی فکرم درگیرشه چیکارکنم غیرمستقیم یجور بهش بگم پیگیر باشه شوهره زرنگ بازی درنیاره بپیچه بره واسه خودش

الان میگید به توچه

ولی واقعا دلم میسوزه براش 

دروووووغه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

مگه معتاد ها هم خیانت میکنن🙄

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تامعرف نداشته باشی محال بری بعدشم پر دوربین زیر نظر بهزیستی میاد حتما معرف امضااااااااااا کنه خودشم امضا میگیرن بعدشم ۱۲روزه ری دن نگهش داشتن دوره اش ۲۸ ب بالا بستگی ب حال روزش داره رییس بگه خوبه ببرینش 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

🥲🥲وای ته دلم همینه منم

من اونجا کار کردم شرایطش میدونم اشپزی میکردم برا بدبخت بیچارا 😭😭😭😭

تامعرف نداشته باشی محال بری بعدشم پر دوربین زیر نظر بهزیستی میاد حتما معرف امضااااااااااا کنه خودشم ...

نمیدونم که منم همینو میگم مگه میشه تنهایی رفت کمپ

حتی‌دوست صمیمیش گفته منم خبرندارم 

نمیدونم که منم همینو میگم مگه میشه تنهایی رفت کمپحتی‌دوست صمیمیش گفته منم خبرندارم

نه عزیز میاد معرف داشته باشن امضا میگیرن خدای نکرده مرد امضا گرفته باشن 

وای احساس میکنم خیلی فضای بد و دلگیری داره🥲

نه حضورررخدا پررنگه دعااااها عجیب مستجاب میشه

آره البته اونش هست🥲

ته خط کمپ سختی خیلیییی داره جهنم براچی حضور خدا پررنگه ازبس بیمارا درد وتو عذابن دلشکستن