2777
2789
عنوان

خانمای مشهذی میشه لطفا بیاید

61 بازدید | 6 پست

دکتر ماندانا کلالی برای عفونت و اینا خوبع

پیشش رفتید

من زخم دهانه رحم دارم باید فریز کنم 

ی دکتری دارم میرم پولو شناخته انگار هی داره اذیتم می‌کنه مثل موش آزمایشگاهی هی از این دکتر بع اون دکتر می‌فرسته منو

این دکتر رو معرفی کردن میگن خوبه 

اگر پیشش رفتید بگید لطفا

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

دیانا حسینی رفتی تاحالا؟؟ 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجاس

عارف 

کلا تخصص برای مشکلات زنانه س اما خیییلی سخت نوبتت میشه

من بعد 10 سال زخم رحم و عفونت این دکتر تشخیص داد چیه و خوبم کرد قبل اون هیچ دکتری نفهمیده بود و فقط پماد و چرت و پرت میدادن 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

عارف کلا تخصص برای مشکلات زنانه س اما خیییلی سخت نوبتت میشهمن بعد 10 سال زخم رحم و عفونت این دکتر تش ...

توروخدا راست میگی ؟

توروخدا راست میگی ؟

آره برو مطبش میبینی چجوریه من 1 ظهر میرفتم میشستم پشت درش تا زود نوبتم شه 

سرچ کن گوگل بخون تحصیلاتشو و آدرسشو ببین

آره برو مطبش میبینی چجوریه من 1 ظهر میرفتم میشستم پشت درش تا زود نوبتم شه سرچ کن گوگل بخون تحصیلاتشو ...

اره خوندم آدرسشم دیدم

دودل شدم پیش کی برم

آخه اون نقطه بدن حساسه هی نمیشه پیش این دکتر اون دکتر بری