2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم بچه ها؟؟؟؟؟؟

448 بازدید | 21 پست

گوشی رنج یک میلیون تا یک میلیون پانصد خوب چی پیشنهاد میدین وراضی هستین

اختلاف طبقاتی یعنی اینکه رفیقم از سفر سریلانکاش فیلم میذاره،من از ترس تموم شدن حجم نتم نمیتونم ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی منو j7سامسونگ

.اووووف که بیسته😍

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

چنده قیمتش

سلام من ۱۵ روز پیش خریدم ۱۵۵۰... خیلی راضیم...

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
من دارم دوست ندارم  جی ۷ پریم بهتره  یا s9

چی دوست نداری

اختلاف طبقاتی یعنی اینکه رفیقم از سفر سریلانکاش فیلم میذاره،من از ترس تموم شدن حجم نتم نمیتونم ببینم
ایسوس تو رنج قیمتی ک شما مدنظرتونه گوشی های خوبی داره 

زیاد اطرافیان ندارن بیشتر سامسونگ دارن میگن جی۷بخر