2777
2789

عکس بگیر بفرس متخصص ببینه حداقل

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

سرچ کن ببین چیه 

توضیح بدی هوش مصنوعی بهت میگه چیه

بگو دست دست نکنه شاید واقعا دکترودارو لازم داره

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

تا وقتی نره دکتر و مشخص نشه چیه شوهر من نیست

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خبسرچ کن ببین چیه توضیح بدی هوش مصنوعی بهت میگه چیهبگو دست دست نکنه شاید واقعا دکترودارو لازم داره

خواهر اصلا حرف منو به حساب نمیاره میگه همه چیو به دکتر ربط میدی

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
زیگیله 90 درصد رابطه نداشته باش عکسشو گوگل ببین نگاه کن ببین خودشه یا ن شوهر عنتر منم زیگیل داره

از رابطه اس دیگه نه؟ 

حالا بیا و گردن این بده تو رابطه داشتی وزگیل گرفتی

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
خواهر اصلا حرف منو به حساب نمیاره میگه همه چیو به دکتر ربط میدی

شما سرچ کن بهش نشون بده عوارضشم بگو بیشتر مانور بده

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻