2777
2789
عنوان

بعد بیهوشی همش اسم منو صدا میزد

384 بازدید | 16 پست

بغضم گرفته ولی نمیتونم گریه کنم انگار شدم یه تیکه سنگ همسرم امروز به خاطر حادثه تحت عمل جراحی قرارگرفت خیلی طول کشید وقتی رفتم بخش خواب بود یه آقای سن بالا سریع پاشد گفت اینه اینه اینجا خوابیده گفتم شما از کجا میدونی من بخاطر ایشون اومدم گفت مغز مارو خورده از وقتی اوردنش بالای ۱۰۰ دفعه گفته بذارید برم پیش زنم دوبار از تخت اومده پایین پرستارا اومدن بهش تشر زدن دیگه حریفش نشدن بهش آرامبخش زدن الان خوابیده ولی همش اسم تورو صدا میزد نمیدونستم اون لحظه باید چکار کنم فقط بغض داشت خفم میکرد و نمیتونستم گریه کنم گفت بیدارش نکن بیدارش کنی باز هم خودشو اذیت میکنه هم ما 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ای جانم انشالله زودتر سلامتیش و به دست بیاره

کاش گریم بگیره گلوم پره بغضه ولی اشکم نمیاد خیلی بدجور قلبم درد میاد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم تو تصادف اینجوری بود 😢😭من که اون روزا هزار با مُردم

خیلی بده خیلی

عزیزم چرا ؟ خب همسرشی دیگه انشالله خوب میشه میاد پیشت زودتر

بغضی شدم اون آقای پیر اینجوری گفت خیلی قشنگ تعریف میکرد خیلی قشنگ

مطمئنی هم اتاقیا دست به یکی نکردن😂ایشالله همسرتون زود تر خوب بشن

نبابا بیچاره بیهوش رو تخت افتاده بود اونی که این حرفارم زد سنش خیلی بالاتر از اونی بود که بشه باهاش دست به یکی کرد😄

کاملا درکت میکنم انشاالله هرچه زودتر لباس عافیت رو بپوشن برای سلامتیش حمد خوندم

خدا بهت سلامتی بده عزیزم ممنونم ازت منم برای سلامتیتون حمد میخونم

خدا رو شکر دیدم عشق چه شکلیه .من که نصیبی نبردم از ازدواج

انشالله عاقبت به خیر بشید عزیزم