2777
2789
عنوان

باردارم دعوا با همسر

129 بازدید | 2 پست

۶ ماهمه سر یه موضوعی بحث کردیم اومدم برم از خونه بیرون شوهرم از دو طرف سرمو کوبید تو دستاش سرم درد گرف انگار تو سرم تکون خورد وقتایی ک ادم سردرد میگیره تکون میده ی چی تکون میخوره اونجوری  منو اروم خوابوند زمین بعدش از گریه و سرفه اوق زدم ولی بالا نیوردم الان نگرانم ضربه مغزی نشم الانم بی قرارم و یکم سرم درد میکنه خودش میگ نزدم ولی منو با دوتا دستاش هز سرم گرف خوابوند

منم یکی شو دارم همه هم میگن باهاش بحث نکن ولی به هر حال موضوع پیش میاد، نمیتونم. 

اصلا روش هیچ حسابی باز نکن، سر به سرش نذار و بحث را کش وده من دادم و پام تدی پرت کردن اسیب دید، خودم به خیال خودم ایستادگی میکنم و حقمو میگیرم ولی سلامتی مو از دست دادم و هیچی نشد. باز قبلش سالم بودم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.