2777
2789
عنوان

دلم میخاد گواهینامه بگیرم

118 بازدید | 20 پست

شوهرم نحس شده تو رام هی میگه نه چیکار کنم مخالفت نکنه با اگه تو همین دوماه نرم دنبالش مدارس شروع میشن نمیتونم زده ب سرم یک ماه قهر کنم برم خونه بابام اونجا گواهینامه بگیرم اما از حرف های بعدش بدم میاد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بخاطر گواهینامه قهر کنی؟

بعد بری خونه بابات؟

بیخیال من دارم چیکار کردم 

والا بازم شوهرم اینور اونور میبره

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوماه نمیتونی گواهینامه بگیری

مگه چقدر زمان می‌بره خالم گفت ده جلسه رفتم کلا

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بخاطر گواهینامه قهر کنی؟بعد بری خونه بابات؟بیخیال من دارم چیکار کردم والا بازم شوهرم اینور اونور میب ...

اره چون سد پیشرفت منه، شوهرت چکار کرده

بگو بجای کادو تولدت بهت اجازه بده بری یاد بگیری

تولدم سال دیگس تا اونموقع خیلی دیر میشه 

ما خانوما چقد بدبختم ‌ک باید واس گواهی نامه هم شوهر آشغالمون اجازه بده

اره من بیشتر جاها که میرم بهش نمیگم راحت ترم اما این مورد چون دخترم نباید ببرم و بمونه خونه می‌فهمه 

مگه چقدر زمان می‌بره خالم گفت ده جلسه رفتم کلا

باید بری ثبت نام کنی تا جلسه هات شروع بشه اونم معلوم‌نمیشه یه هفته یا یه ماه طول بکشه تا شروع شه

۱۲ جلسه میری

بعد یکی دو هفته میری ازمون آیین نامه میدی که اگه رد بشی میره تا یک ماه دیگ باز ازمون بدی

بعد اگ قبول شی ایین نامتو باید وایسی تا نوبتت شه بری ازمون شهری بدی اونم قبول نشی هر چن بار باید بری

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   
دلیل شوهرت چیه خجالت نمیکشه واسه همچین چیزی مقاومت میکنه

نمیدونم از بس خود خواه قبلا هم میگفتم میخام کار کنم مخالفت می‌کرد اما دیگه قصد دارم سال آینده شروع کنم به کار کردن هرکاری هم بخاد بکنه اهمیت نمیدم

تولدم سال دیگس تا اونموقع خیلی دیر میشه

بخاطرش دعوا نگیر دعوا بگیری فکر میکنه چه خبره کم کم بهش بگو خیلی دلم میخواد بگیرم نصف پولم خودت جمع کن بده 

شاید بخاطر پولش میگه

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهدهم باشه
باید بری ثبت نام کنی تا جلسه هات شروع بشه اونم معلوم‌نمیشه یه هفته یا یه ماه طول بکشه تا شروع شه۱۲ ج ...

ای بابا  چقدر طولانی 

بخاطرش دعوا نگیر دعوا بگیری فکر میکنه چه خبره کم کم بهش بگو خیلی دلم میخواد بگیرم نصف پولم خودت جمع ...

خودم پول دارم نده هم مهم نیست اره باید اینقدر بگم تا قبول کنه