2777
2789
تو این سن فقط میتونی ژیمناستیک ثبت نام کنیهم انعطاف بدنیش میره بالا هم عضلاتش درست و اصولی فُرم میگ ...

اخه اصلا بدن انعطاف پذیری نداره فرم بدنش مثل باباشه چهارشونس بزرگتر بود کشتی مینوشتم ولی الان نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه اطلاعات دقیقی ازش ندارم؟پسرتونو میبرید؟

خودم میرم😅

چند بار تایم کودکان رفتم برای کمک و دیدم برای بچه ها جو خیلی جذابی داشت هم انرژیشون تخلیه میشد هم تفریح میشد هم حرکت های خیلی خفنی یاد میگیرن و حتی برای مسابقات میرن 

مثلا تو باشگاه باهاشون تمرینات بدنسازی هم کار میکنن نه حجم دادن،تمرینات برای اینکه بدن به فرم بیاد.هر چند جلسه یبار هم یکسری بازی ها و مسابقه انجام میشه با بچه ها که هم تنوع میشه هم تمرین هم چالش برای بچه ها 

اخه اصلا بدن انعطاف پذیری نداره فرم بدنش مثل باباشه چهارشونس بزرگتر بود کشتی مینوشتم ولی الان نمیشه

خب واسه همین باید بره دیگه 

ژیمناستیک ورزشیه ک هرچی بچه ها از سن پایین تر برن زودتر ب نتیجه میرسن 

الان تو هر ورزش رزمی بخوای بفرستی تا بچه بدنش نرم نباشه و انعطاف پذیر نباشه براش سخت‌تره و دیرتر ب جواب میرسه .

ژیمناستیک هم ورزش خوبیه ولی ژیمناستیک اولویت فقط روی انعطافه اما بعضی بچه ها واقعا انعطاف ضعیفی دارن مث خودم که از بچگی اینجور بودم با وجود کلیی تمرین هنوزم اینجوریم

اما پارکور علاوه بر اینکه تمرینات بدنسازی برای اینکه بدن بیاد رو فرم،تمرینات انعطاف برای بعضی حرکات انعطافی و حرکات اکروبات که به صورت تخصصی تو این رشته آموزش میدن و برای بچه ها این از همه بیشتر جذابع