2777
2789
عنوان

مگه تو خواب ببینم بچه اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 53 پست
وای خدا نکنه دور از جون گلم‌ان شاءالله ک باردار میشی گلم ی سوال ببخشید ک میپرسم چند وقت ب چندوقت پری ...

من کیستم بزرگه  تنبلی نیست .. نرمال بود پریودم تا قبل از عید ۲۸ روزه بود الان شده ۳۲ روزه و حجم و روزش کمتر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دکترا گفتن نه ؟

دومی ک خارج رحمی بود لوله سمت چپم بود ولون کلا مرخص شد تخمدان فعالم فقط چپ راستم ازاول کار نمیکرد بخاطر راستم بعضی ازمایشا نشون میداد تنبلی تخمدان دارم در حالی ک فقط چپم کار میکرد کلی دارو قوی زدم حتی راستم یک تکون ب خودش نداد انگار اصلا نبود 

براهمین دیگ گفتن ivfکنم مورد منم یکجطوریه ک با ای وی اف ممکنه ددباره خارج رحمی بشم ذخیره ام پایین اگر ای وی اف کنم دیگ همین یک ذره از دست بدم یایسه میشم تموم

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

عزیزم ی دکتر هست طب سنتی خاستی فالوش کن شاید جواب بگیری

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ببخشید که اینو میپرسم .مشکلی داری که باردار نمیشی یا نه ، همه ازمایشاتت اینا خوبه ولی باردار نمیشی؟

مشکل دارم توی همین پست ۵ خط کامل گفتم

دومی ک خارج رحمی بود لوله سمت چپم بود ولون کلا مرخص شد تخمدان فعالم فقط چپ راستم ازاول کار نمیکرد بخ ...

توکل  کن بخدا ژل رویال هم بخور اگه خواستی چله حق شناس بگیر امتحانش کن 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اره ولی دکترا گفتن نمیشی

چرا عزیزم 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

توکل کن بخدا ژل رویال هم بخور اگه خواستی چله حق شناس بگیر امتحانش کن

میخورم

حق شناس ک ن 

ولی همیشه عاشورا میخونم

چرا عزیزم

دومی ک خارج رحمی بود لوله سمت چپم بود ولون کلا مرخص شد تخمدان فعالم فقط چپ راستم ازاول کار نمیکرد بخاطر راستم بعضی ازمایشا نشون میداد تنبلی تخمدان دارم در حالی ک فقط چپم کار میکرد کلی دارو قوی زدم حتی راستم یک تکون ب خودش نداد انگار اصلا نبود 

براهمین دیگ گفتن ivfکنم مورد منم یکجطوریه ک با ای وی اف ممکنه ددباره خارج رحمی بشم ذخیره ام پایین اگر ای وی اف کنم دیگ همین یک ذره از دست بدم یایسه میشم تموم

دکترا ج کردن گفتن شاید با ای وی اف بشی احتمال ۳۰

از حرفم ناراحت نشی ولی ما نمیدونیم چی برامون خوب وچی بد

من خودم خیلی ازاینکه بچه ندارم ناراحت بودم 

۶سال از شروع زندگی مون میگذره همسرم به خاطر حرفای خانواده ش تصمیم به جدایی گرفته 

مشکل مون بچه نیست 

اگر الان بچه میداشتیم اینده اون بچه بعد طلاق چی میشد؟

نگی که بچه مانع طلاق که همه میدونن نیست

میخورمحق شناس ک ن ولی همیشه عاشورا میخونم

حق شناس چیز فوق العاده ای چله سوره مریم و ابراهیم وبستن دعا یه آیه س باید ب صورت تک تک بنویسی ی بنده خدا اینطور بادارشد

از حرفم ناراحت نشی ولی ما نمیدونیم چی برامون خوب وچی بدمن خودم خیلی ازاینکه بچه ندارم ناراحت بودم ۶س ...

من ۱۲ساله متاهلم بیشتر از ۱۲ بار شاید دوتامون تا طلاق رفتیم خودم تا دادگاه رفتم 

ولی در نهایت امروز تصمیم گرفتیم باهم بمونیم رابطه امون ب بدی گذشته نیس 

بحث یک سال دوسال اول نیس ک ندونیم اینده میخایم چیکار کنیم 

میخواستیم جدا بشیم میشدیم

دومی ک خارج رحمی بود لوله سمت چپم بود ولون کلا مرخص شد تخمدان فعالم فقط چپ راستم ازاول کار نمیکرد بخ ...

ببین انشاالله که  بحق ۵ تن بچس ، ولی اگرم نشد ناراحت نشو نذر کن به حضرت عباس واقعا حاجت روایی داره ، یک نمونه خواهر خودم همینکارو کرد الانم خداروشکر خدا بهش داره بچه میده

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙