ازجنگ_برگشته مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 عنوان مگه تو خواب ببینم بچه اوردم | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 53 پست امروز باید پریود میشدم نشدمانقد از دیروز تو فکرشم تو خواب دیدم بیبیم مثبته خیلی پررنگ خییییلی خییییلیمگخ تو خواب ببینم اینچیزارو:) اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲ 1404/04/31 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal0028 عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 3100 دکترا ج کردن گفتن شاید با ای وی اف بشی احتمال ۳۰ مگه دکترا از پیش خدا نامه آوردنعزیزم اگه اون بالایی بخواد میشه،منم فردا برای آی یو آی میرم عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 مگه دکترا از پیش خدا نامه آوردنعزیزم اگه اون بالایی بخواد میشه،منم فردا برای آی یو آی میرم اون زمان ک سالم بودم نخواستانشالا که ماه بعد جواب بگیری باردار باشی چشم انتطاری بد چیزیه اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 منمممم هفت ساله منتظرم ی سقط داشتم چند سالته من سنمم بالاس ۳۱ منم دوتا دومیش زد لولمو خراب کرد ناامیدیم از اونه اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
daqoon عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 16137 شما مشکلت چیه گلم دکتر میری تجربتو بگو منم تو اقدامم من کیست دارم چند ساله پیش عمل کردم دوبارع برگشته...ذخیره تخمدانم ۱.۵ اینسری عمل کنم دگ نمیدونم چی میشه شاید کلا مادر نشم
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 علت سقطات چیه اولی خود بخود دومیم خارج رنم اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
shomali68 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 2367 ۳۱ منم دوتا دومیش زد لولمو خراب کرد ناامیدیم از اونه توکل بخدا کن و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
مهژین عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 7191 ذهنیتت رو بزار رو شدن امیدوار و با تمرکز رو شدن پیش برو انشالله هر چه زودتر در بهترین موقعیت خدا دامنت رو سبز میکنه مثبت باش 😍✨
_zibazohal عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6733 اولی خود بخود دومیم خارج رنم چرا دکترا گفتن نه ؟ برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
ازجنگ_برگشته مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3032 من کیست دارم چند ساله پیش عمل کردم دوبارع برگشته...ذخیره تخمدانم ۱.۵ اینسری عمل کنم دگ نمیدونم چی می ... منم ذخیره ام ۱۴ بود الان خیلی کم شده از تنبلی ب ذخیره کم رسیدم اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
کدوگردالی عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4454 من کیست دارم چند ساله پیش عمل کردم دوبارع برگشته...ذخیره تخمدانم ۱.۵ اینسری عمل کنم دگ نمیدونم چی می ... وای خدا نکنه دور از جون گلمان شاءالله ک باردار میشی گلم ی سوال ببخشید ک میپرسم چند وقت ب چندوقت پریود میشدی از کجا فهمیدی کیست داری
daqoon عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 16137 منم ذخیره ام ۱۴ بود الان خیلی کم شده از تنبلی ب ذخیره کم رسیدم ۱۴ ک تنبلیه.....چرا نشد؟ بعدش ک نرمال شدی؟
khoda_janam عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1074 استرس ک اصلا ندارم چون یکجورایی خیالم راحت ناامید خب فک کنم بعد ۵سال اقدام بد نباشه ببخشید که اینو میپرسم .مشکلی داری که باردار نمیشی یا نه ، همه ازمایشاتت اینا خوبه ولی باردار نمیشی؟